De meeste mensen zijn overdag aan het werk en zitten de hele dag achter hun bureau. We staan er misschien niet snel bij stil, maar dit is allesbehalve gezond. Door de hele dag in je bureaustoel te zitten en naar je laptopscherm te staren, heb je weinig beweging. Daar komt ook nog bij dat het staren naar je beeldscherm schadelijk kan zijn. Gelukkig hebben wij wat accessoires gevonden die ervoor zorgen dat je een dag op kantoor gezonder door kunt doorkomen.

Ambitious Businesswoman working on technology digital tablet device at work startup planning the next move
Ambitious Businesswoman working on technology digital tablet device at work startup planning the next move

Misfit smartwatch

Als je gedurende dag op kantoor zit, zul je waarschijnlijk weinig bewegen. En dat terwijl het juist zo gezond is om regelmatig in beweging te blijven. Hier hebben we al eerder een artikel over geschreven waaruit bleek dat een rondje wandelen tijdens een werkdag goed is voor je productiviteit én je gezondheid. De Misfit Phase horloge is dan precies wat je nodig hebt. Het is in feite een analoge horloge, maar heeft een paar slimme functies. Met de Misfit Phase kun je stappen tellen en de afstand meten die je loopt. Ook kan het horloge bijhouden hoe je slaapt en word je geïnformeerd over notificaties die je ontvangt op je iPhone. Als je te lang stil zit, krijg je een seintje dat het tijd is om in beweging te komen. Dit is heel handig wanneer je de hele dag achter je bureau zit en vergeet om zo nu en dan even te bewegen. Het oogt niet als een smartwatch, maar als chique en minimalistisch horloge en dat maakt het een stuk makkelijker draagbaar.

misfit-accessoires-femfem
misfit-horloge-accessoires-femfem

Waterfles met fruitfilter

Aangezien het belangrijk is om iedere dag voldoende water te drinken, kun jij deze waterfles vast en zeker gebruiken. Het bevat een aparte filter waar je fruit in kunt doen, zodat je water een lekker smaakje krijgt. Deze waterfles kun je gemakkelijk schoon houden, want deze is vaatwasserbestendig. Naast de beweging die je nu krijgt, zul je dankzij deze waterfles uiteindelijk ook echt resultaat zien. Zo weet je zeker dat je tijdens een dagje werken alsnog gezond bezig bent.

femfem-accessoires-fruit
waterfles-accessoires-femfem

Bril met een filter

Wanneer je de hele dag achter je laptopscherm zit, is deze bril perfect voor jou. Kunstmatig en blauw licht is namelijk schadelijk voor de ogen en dankzij de filter in deze bril zul je geen beschadigde ogen krijgen. De bril bevat namelijk lichtgetinte glazen met een 40% filter voor blauw licht. Daarbij bescherm je jouw ogen tegen migraine en vermoeide ogen. Precies wat je nodig hebt tijdens een dag op kantoor.

femfem-bril-accessoires
slider-winter-is-coming-3