Een drankje drinken is sowieso altijd een goed plan maar wanneer je dit doet op een van de onderstaande plekken kan het plezier niet meer op. Wij selecteerden onze favoriete bars over de hele wereld voor je die jij alleen nog maar op je bucketlist hoeft te zetten.

1. Baba Nest in Phuket, Thailand

baba-nest-phuket-bar-thailand-femfem

Foto via: Baba Beach Club

Al liggend op een heerlijke kussen drink je hier een cocktail terwijl je uitkijkt op de ondergaande zon, een heldere zee en een prachtig gebergte. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een romantische avond.

2. Cloud 9 op de Fiji eilanden

cloud-9-fiji-eilanden-femfem

Foto via: Cloud 9 

Afwisselend zwemmen en relaxen doe je het allerbeste in de Cloud 9 bar die zich bevindt op dit drijvende eiland midden in de Pacifische Oceaan. Eet een vers gebakken pizza, geniet van de deuntjes van de DJ en waan jezelf de koningin van het water.

3. The Rock Bar – Bali, Indonesië

rock-bar-indonesie-femfem

Foto via: Ayana Resort

Zie jij jezelf al zitten? Bintang biertje in de linkerhand, nasi goreng in je rechterhand. Deze toffe bar op Bali tilt je verwachtingen van een goede bar weer naar een hoger niveau. Overdag kun je hier ultiem ontspannen en in de avond mag je je dansschoenen aantrekken en kun je lekker blijven hangen.

4. A’dam lookout, Amsterdam

adam-lookout-bars-femfem

Foto via: Adam lookout

Onze geliefde hoofdstad mag niet ontbreken in dit artikel. We hebben dan misschien geen uitzicht op zee, maar het uitzicht wat je hebt vanuit de panorama bar van de A’dam lookout, afgewisseld met een schommelsessie op het dakterras, is er ook een voor in de boeken.

5. Monkey Bar, Berlijn

monkey-bar-berlijn-femfem

Foto via: 25 hours-hotels

Aapjes kijken terwijl je geniet van een van de heerlijke drankjes in de Monkey Bar, Berlijn. De bar kijkt namelijk uit over de Berlin Zoological Gardens. Wij zijn sowieso dol op deze stad die binnen een paar uur te bereiken is. Je kan hier ongelofelijk goed feesten, winkelen, genieten van de architectuur en je laten onderdompelen in de rijke historie die de stad kent.

Meer reisinspiratie voor de vrouw die alleen op reis wil gaan vindt je hier.