1. Als je weer eens eerder doet dan denkt

Het moment dat je je realiseert dat je die ene lelijke make-uploze selfie naar de verkeerde persoon hebt gestuurd. Zelf troostend zeg je tegen je vriendin dat het je niet uit maakt. Je voelt je tegenwoordig namelijk toch praktisch nooit meer minder stom dan nu.

FEMFEM Bridget Jones idioot

2. Als Vodka nog de enige oplossing lijkt

En dit in feite natuurlijk nooit een goed idee is. Of je nu ontslagen bent, net dakloos, gedumpt door je grote liefde of gewoon ongesteld bent. Vodka is er altijd voor je.

FEMFEM Bridget Jones Vodka

3. De dag na je cheatday

Of had je nu eigenlijk gewoon een cheatweekend? Of week? Zo erg waren die late night pizza en die croissants van gisterochtend toch niet? Toch wel.

giphy

4. Als je jezelf even Céline Dion voelt

En wanneer je last hebt van een scheurtje in je hart. Gebroken klinkt zo heftig. En als je dan alleen thuis bent en je denkt dat zingen een goed idee is.

giphy (1)

5. Als blijkt dat je jouw parisienne-skills niet onder controle hebt

Dacht je even dat je op super chique en als echte Parisienne alles onder controle had op je date met je prins op het witte paard. Blijk je toch, net als Bridget Jones, nog wat te kunnen leren als je op de wc dat stukje croissant tussen je voortanden uit moet halen.

Bridget Parisienne

 

6. Als je baas begint over een deadline

En je geen idee hebt dat er überhaupt een deadline was. Noch dat deze vandaag was. Dat aanhorende probeer je heel koel over te komen en net te doen alsof er niks aan de hand is. Maar van binnen denk je alleen maar..

Bridget Jones FEMFEM

7. Als je op het verkeerde moment een kater hebt

Want hoe kon jij nu weten dat precies hij nu op hetzelfde feest zou zijn? Terwijl jij de avond ervoor misschien een glaasje of 26 te veel op had?

Bridget jones hungover