Daar staan we dan. Precies de vrijdagavond hoe ‘ie moet zijn. Met m’n liefste vriendinnetjes in de Kopstootbar aan een Gin Tonic. Niet de eerste, niet de tweede, maar hij smaakt nog goed. We draaien met onze heupen op de liedjes die de DJ in de Jungle booth draait.

Dit moment is voor mij

Ik kijk wat om me heen. Genoeg mooie mannen, maar toch vooral veel mooie vrouwen vanavond. Wat is dat toch?! Het lijkt alsof Amsterdam overspoelt wordt door mooie vrouwen. Ik raak in gedachten en neem een slok van m’n Gin Tonic. De muziek lijkt weg te ebben. En dan.
Dat moment dat de hele wereld om je heen even niet lijkt te bestaan. Dat moment dat je de eerste noten van de muziek herkent. Dat moment dat alle endorfine zich in je lijf verzamelt en misschien een tikkie te veel naar je hoofd stijgt. Dat moment dat heel even voor jou is. Voor mij dus. Dit moment is voor mij.

mijn-jam-party-dat-dus-femfem

Dit is mijn jam!

Ik herken de eerste tonen, dan de melodie. Ik ontwaak uit mijn web van gedachten en spring op. Dit is mijn jam! Babes, dit is mijn jam! Ik gooi m’n heupen los en zwaai met m’n armen in de lucht. Dit is mijn jam! Dat dus….

Meer dat dus? Hier dus.