Nog voordat de wekker gaat, word ik wakker. Een felle lichtstraal schijnt door een kiertje de kamer binnen. Een schaduw vormt zich op de muur. En yes, schaduw dat betekent zon! Ik open m’n ogen en rek me uit. Ik trek de gordijnen helemaal open en laat de stralen mijn gezicht verwarmen. Ik glimlach, een rilling glijdt over m’n rug. Kippenvel. Ik spring op uit bed, stap onder de douche en kleed me vlug aan. Dis is echt zo’n dag om heerlijk te beginnen met een fijn bakje koffie. Ik kleed me aan en zet m’n zonnebril op. Ik knoop mijn, nog natte, haren in een knot boven op mijn hoofd en grijp de portemonnee en telefoon van tafel. Ik trek de deur met een harde klap dicht. Let’s go, de zon en deze dag lacht me tegemoet. Met een grote glimlach loop ik de deur uit op weg naar mijn fijne bakje koffie. Ik stop m’n telefoon in m’n zak en controleer of ik alles heb. Nee. Shit.

Vergeten

Ik voel in m’n zakken van m’n jas en voel paniekerig in de kontzakken van m’n spijkerbroek. Meen je dit? Heb ik nou echt…Oh nee..
Dat moment dat ik dus in al mijn enthousiasme zelfs zo enthousiast ben dat ik de deur uit ben gegaan met alles…nou ja, alles behalve dus; m’n sleutels.
Precies dat dus…

vergeten-datdus-femfem