Je tilt me op en duwt me op de wasmachine. Allerlei kledingstukken om ons heen, de wasmachine aan. Ik giechel en duw m’n benen open. Je bijt op je lip en kijkt me ondeugend aan. Je grijpt m’n bovenbenen vast. Je nagels krassen in m’n huid. Ik schrik. Ik werk m’n benen verder op en tril mee op het ritme van de machine. Ik zet m’n handen achter me neer. Ik gooi m’n hoofd naar achteren. Je kust me.

Tevergeefs

Je likt m’n nek en speelt met m’n oorlel. Je blaast zachtjes. Kippenvel stroomt over mijn hele lichaam. Een rilling schokt. Van schrik draai ik m’n hoofd weg, maar je pakt m’n kin stevig vast. Zo stevig dat ik nergens heen kan. Ik duw m’n kin weg, maar tevergeefs. Je grinnikt en pakt me nog iets steviger vast. Je kust m’n oorlel, likt er zachtjes aan en pakt het stukje vel tussen je tanden vast. Ik laat m’n haren verder over m’n schouders vallen en sluit m’n ogen. Ik wordt rustig en hyped up tegelijk. Je verlaat m’n oorlel en zakt langzaam via m’n nek richting mijn borsten. Je kust me. Ze. Via m’n borsten dwaal je nog meer af naar beneden en je zakt op je knieën. Ik kijk naar beneden en maak m’n lippen nat.

‘Heel vervelend’

‘Ga je doen?’
Je glimlacht en legt mijn handen in je haar. Ik zet m’n vingers vast in je lokken en duw je hoofd naar beneden. Precies daar beneden. Via een spoor van kusjes in m’n liezen kom je bij mijn broekje terecht. Je blaast tegen de stof. De warmte glijdt dwars door m’n broekje en raakt m’n hele lijf. Ik duw je hoofd nog iets strakker naar me toe. Jij kust me.
Ik haal diep adem. Ik ga rechterop zitten en neem de trilling van de wasmachine volledig in m’n op. De trillingen en meer. Jouw tong draait rondjes en speelt met me. Even stop je. Mijn vingers verstrengeld in jouw haren. Ik laat je los. Je kijkt me aan en glimlacht.
‘Vervelend?’ Je trekt een wenkbrauw op terwijl je die vraag stelt.
Ik giechel, bijt op m’n lip en lik m’n lippen nat. Ik knik. ‘Heel vervelend,’
Je lacht en zakt weer terug op je knieën.

onder-de-lakens-fantasie