Ik trek de haakjes los en gooi m’n bh met een grote lus richting jou. M’n slipje laat ik langzaam langs m’n benen naar beneden glijden. Ik kijk om. M’n haar ligt soepel over m’n schouders en ik laat m’n hoofd wat naar achter vallen. ‘Kom je?’ Ik bijt op m’n lip. ‘Ik kom er zo aan,’ zeg je met een veel te grote glimlach op je gezicht. Ik sla m’n ogen neer, gooi m’n haar naar achteren en blijf voor de badkamer deur heel even wachten. Naakt. Poedeltje naakt kijk ik je aan. M’n handen in m’n haar. Ik bijt op m’n lip en glijdt met m’n handen over m’n borsten. Zachtjes, wat harder. Ik grijns naar je en breng m’n vingers naar m’n mond. De wijsvinger. Ik kus mijn vingers en maak mijn wijsvinger nat.

‘Kom je?’

‘Kom je,’ fluister ik.
Je reageert niet. Met je lippen ietwat van elkaar begin je zwaarder te ademen. Je zit verstijft op bed.
Ik draai met m’n tong een rondje rond m’n vinger en laat hem langs m’n kin, via de ronde van mijn sleutelbeen weer langs m’n borst glijden. Eerst over het zachte gedeelte van mijn tepelhof, langs m’n tepel. Ik knijp en speel met mijn natte vinger met mijn tepel.
Jouw ademhaling wordt nog wat zwaarder. Ik moet er stiekem een beetje van grinniken en krijg het warmer. Ik probeer je nog dieper aan te kijken en mijn hand vervolgt haar weg naar beneden. Over m’n buik, via een rondje langs mijn navel kruip ik vinger voor vinger naar beneden. Je kijkt me aan en zegt niets. Je ogen dwalen af. Ze volgen de contouren van mijn lichaam en laten zich verrassen door mijn vingers. Mijn vingers die heel, heel langzaam naar beneden kruipen. Ik wacht even.
‘Moet ik..verder gaan?’ ik fluister en lik m’n veel te droge lippen nat.
Je knikt. Ik kras met m’n nagel wat in m’n schaamstreek en vervolg mijn weg naar m’n liezen. Ik buk wat verder naar beneden en trek m’n handen via mijn billen weer omhoog. Ik streel mezelf. Kietel mezelf en geniet. Vooral van jouw zware ademhaling. Van die blik in jouw ogen en van mijn macht. De volle macht die je me geeft…

Ik lach en probeer mezelf te ontdekken

Ik draai m’n billen naar je toe en haal mijn handen weer naar voren. Ik speel wat. Voel wat, gooi m’n hoofd naar achteren en zucht. De blonde lokken vallen losjes over m’n billen.
Ik lach en probeer mezelf te ontdekken. Gewoon daar, precies daar…voor jou.
Ik voel een zoete zoetigheid zich ophopen en m’n vingers worden vochtig. Mijn adem stokt. Ik kreun zachtjes en ga volledig op in mezelf. Ik voel me. Zo warm, zo zacht…En dan. Twee handen grijpen gulzig naar m’n borsten. Je duwt jezelf tegen me aan en grijpt me van achteren vast. Je handen overal. Via mijn borsten, stevig in m’n haar, naar m’n billen. Behalve daar. Ik pak je handen vast en begeleid ze langzaam naar beneden.
‘Neem het over. Jij bent,’

jij-bent-femfem