Ik schenk nog wat wijn in de twee plastic bekers. De drank gutst over het randje heen. Je buigt naar voren en glijdt zachtjes met je hand over m’n bovenbeen. Het kriebelt. Ik kijk je aan en neem een slokje van m’n wijn. ‘En wat doe je dan verder?’

Dit was niet de bedoeling

Met je lichtblauwe ogen kijk je mij indringend aan. Ik krijg het er warm van. M’n wangen kleuren rood en ik neem vlug nog een grote slok van m’n wijn. Maar in plaats van de wijn in m’n mond te gieten, giet ik het ernaast en druipt de wijn over m’n witte blouse. M’n rode bh’tje wordt zichtbaar door de natte witte stof. Shit, dit was niet m’n bedoeling. Je giechelt. ‘Kan gebeuren toch, wel sexy zo,’
Je geeft er een knipoog achteraan. Ik weet niet waar ik het zoeken moet. Ik kijk ongemakkelijk om me heen en ga op zoek naar gekkies in het park.
‘Moet je die vrouw daar zien,’ begin ik totaal uit het niets. Je verlegt je blik en bekijkt de vrouw en haar bizarre outfit. Ik dep m’n blouse droog en knoop ‘m iets verder dicht.

Rillingen over mijn rug

Een briesje waait door m’n haren. Rillingen lopen over m’n rug. De haartjes in m’n nek gaan recht overeind staan en m’n tepels worden harder. Je legt je hand op m’n knie, met je vingers kruip je langzaam omhoog richting de ingang van m’n broekje. Ik beweeg wat met m’n benen en probeer je heel stiekem af te leiden. Je kijkt me weer indringend aan. Zonder ook maar iets te zeggen pak je me vol op m’n mond. Je steekt je tong naar binnen en begint met de mijne te stoeien. Je hand glijdt in sneltreinvaart richting die opening van m’n broekje. Met je wijsvinger glijdt je onder het randje en al snel volgt je hele hand.

Ik sluit mijn ogen

Ik zoen je intenser en met dat je dichter bij dat ene warme plekje in de buurt komt met je handen, versterk ik de kus. Ik speel met je tong, wacht heel even en bijt op je lip. Jouw ogen blijven gesloten en met je hand wrijf je zachtjes tegen de stof van m’n onderbroekje aan. Ik voel m’n hartslag versnellen en open m’n ogen. Ik kijk om me heen. Niemand in het park lijkt ons te zien. Niemand lijkt überhaupt aandacht voor ons te hebben, laat staan dat ze dat handje van hem zien. Ik sluit m’n ogen weer en ga op in onze zoen.

Kom dan

Met je duim probeer je langs het randje van mijn onderbroek te kruipen. Ik beweeg m’n heupen in jouw richting en span m’n bekkenbodem aan. Ik voel het warmer worden en schuif m’n benen wat verder uit elkaar. Je stopt met kussen en kijkt me aan. Je glimlacht. Tijdens jouw intense blik schuif je ongegeneerd de stof van mijn onderbroekje opzij. Met je duim ontdek je m’n huid en met je middelvinger kriebel je wat. Ik glimlach en bijt op m’n lip.
‘Kom dan,’

kom-dan-onder-de-lakens

Meer ‘onder de lakens’ lees je hier.