Ik haal diep adem. Daar gaan we dan. Gehuld in mijn nieuwe zwarte kanten lingerie setje trek in mijn stay-ups hoog op. Ik kijk in de spiegel, stift mijn lippen en wrijf wat moes door mijn haren. Ik bekijk mezelf van top tot teen. Ik loop richting de kapstok en pak mijn camel kleurige regenjas van het haakje. Het is twaalf uur. We hebben om half een afgesproken, dus het is tijd om te gaan. De zon schijnt buiten, ik zet m’n zonnebril op mijn neus en laat de wind door mijn haren glijden. Met klamme handjes trek ik de deur achter me dicht.

‘’Met wie heeft u een afspraak?’’ vraagt het meisje achter de balie met een lieve glimlach.
Ik grinnik een beetje, ‘met Mark, om half één,’
Het meisje tikt iets in op de computer en grijpt naar de telefoon. ‘Hi Mark, ik heb hier een jongedame voor je, ik stuur haar door naar boven goed?’
Ze knikt en opent het poortje, ik glimlach terug naar haar. ‘Thanks,’
Ik stap de lift in en kijk in de spiegel. Ik trek m’n jas recht en gooi mijn haar naar achteren. De lift schiet omhoog en daarmee ook mijn hartslag. Shit, ik ben gewoon een beetje zenuwachtig. Ik…

Hier gaan we dan

De liftdeuren gaan open. Etage 3, lees ik. Hier gaan we dan. Mijn hakken klinken door de lege gang. Ik loop langs de eerste paar kamers en gluur naar binnen. Mannen in pak zijn druk met elkaar in bespreking en gebaren wild met hun handen. Ik corrigeer mijn jas nog ietwat en controleer of hij nog wel overal op de juiste plek zit. Dan, kamer 34. Ik klop op de deur. ‘Mark?’
‘Binnen,’ roept hij.
Ik haal de klink naar beneden en schuif voorzichtig langs de deur naar binnen. Hij kijkt op. Met zijn grote licht blauwe ogen kijkt hij me aan. Zijn donkere haren vallen losjes langs z’n gezicht. Ik ben betoverd. Zijn gezicht nog mooier dan de vorige keer, zijn baardje nog sexier dan toen. Mijn hartslag versnelt. Ik krijg het warm. Hij bekijkt me.
‘Hi, ga zitten. Doe gerust je jas uit. Kopje koffie?’
Ik haal diep adem, hier gaan we dan.

Daar sta ik dan

Ik knoop de band om mijn middel los en laat de jas langzaam van mijn schouders glijden. Hij staat met z’n rug naar mij toe en heeft niets door. Niets.
Ik kuch een keer en bijt op mijn lip. Hij draait zich om en verstijft. Daar sta ik dan. In niets meer dan mijn zwarte kanten lingeriesetje, op zwarte hakken. Hij zet voorzichtig het kopje koffie op zijn bureau en loopt mijn kant op.
‘Ik, wat, uhm, hoelang hebben we?’ stamelt hij.
‘Een uur lunchpauze toch? Ik dacht…dit lust je misschien wel?’
Ik glimlach en voel wat aan de zwarte body die mijn lichaam omhuld. Hij stapt op me af en grijpt me vast. Hij duwt me op tafel en begint me te zoenen. Hij trekt mijn hoofd naar achteren met mijn haren en kust me. Hij gaat voor me staan. Duwt m’n benen wijd en voelt. Zijn handen gaan overal heen. Langs m’n borsten en mijn lijf. Hij pakt m’n billen en trekt mijn benen nog iets hoger. Ik klem ze om zijn heup en trek hem iets dichter bij me. Zijn ademhaling wordt zwaarder en ik trek de knoopjes van zijn blouse los.

onder-de-lakens-lunchpauze-femfem

Meer ‘onder de lakens’ lees je hier.