Je speelt met m’n haar en lacht naar me. Ik snap je niet. Eerlijk, ik snap echt geen fuck van je. De ene keer doe je zo lief, de andere keer laat je niets van je horen. Is dit gewoon hoe mannen zijn? Is dit hoe jij bent? Ik snap het niet. En dan nu…Ik verdrink in je ogen en krijg het warm van je glimlach. En je weet het. Verdomme, je weet het.

Je krult m’n haar om je wijsvinger en trekt me iets naar je toe. Ik giechel en laat m’n hoofd zakken. Met m’n handen op jouw borst duw ik je iets van me af.
‘Wat wil je nou?’
M’n wangen worden rood en ik voel ze warmer worden.
‘Ik wil jou,’
Ik glimlach en bijt op m’n lip.
‘Dat mag,’

‘Wat wil je nou?’

Je legt je hand in m’n nek en trekt mijn hoofd naar je toe. Je kust me. Jouw lippen raken de mijne zoals ze dat nog nooit gedaan hebben. Een stroomstoot glijdt door heel m’n lichaam. Een tintelend gevoel komt samen in m’n onderbuik. Je legt je andere hand in m’n taille. Ik stop met kussen en duw je weer van me af. Vol ongeloof kijk ik je aan.
‘Dus, jouw huis of de mijne?’
Je glimlacht en schudt je hoofd.
‘Wat bedoel je?’
Je kust me weer, maar geeft geen antwoord. Ik wend m’n hoofd af en negeer je kus. Je pakt mijn kin vast en tuit je lippen.
‘Wat wil je nou?’
Ik klink iets bozer dan eerst, je ogen worden groter en je lijkt ervan te schrikken.
‘Ik wil jou,’ zeg je zachtjes, ‘dat zei ik toch net ook al?’

Jouw huis of de mijne?

Ik leg zonder iets te zeggen m’n hand op je gesp en friemel er wat aan. Midden in de kroeg trek ik je riem open en rits ik je gulp naar beneden. Mijn hand op de warme stof van je boxer. Je kijkt me aan en glimlacht.
‘Wat wil jij nou?’
‘Ik wil jou. Dus. Jouw huis of de mijne?’
Je laat m’n hand voor wat het is, draait je heupen verder naar mij in en begint me weer intens te zoenen.
‘Zullen we dan maar gaan?’ fluister je in m’n oor. Je likt me in m’n nek en sluit snel je riem weer.
‘Kom,’

onder-de-lakens-jouw-huis

Meer onder de lakens lees je hier.