Heb je binnenkort een date op de planning staan, maar heb je nog geen idee wat jullie gaan doen? Neem dan zelf het voortouw en kies ervoor om samen te brunchen of ontbijten buiten de deur. Er zijn namelijk genoeg leuke tentjes waar jullie samen terecht kunnen en het is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Wij hebben op een rijtje gezet waarom een brunchdate zo leuk is.

femfem-date

 • Het ontbijt zegt veel over de persoon

  Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus het is natuurlijk interessant om te weten waar hij voor kiest. De keuze van het ontbijt zegt namelijk veel over de persoonlijkheid van iemand. Als hij bijvoorbeeld voor havermout gaat, kun je er wel vanuit gaan dat hij een gezond leven leidt. Daarbij kom je er ook meteen achter wat hij wel of juist niet graag lust.

 • Je kunt zijn ochtendhumeur testen

  De kans is natuurlijk aanwezig dat hij een ochtendhumeur heeft en op deze manier kun je daar snel genoeg achterkomen. Misschien reageert hij wel lichtelijk geïrriteerd op de bediening of heeft hij per direct koffie nodig om de ochtend überhaupt te kunnen doorstaan. Maar dat zul je al gauw doorkrijgen.

 • Weer eens wat anders

  Je kunt ervoor kiezen om samen te lunchen of te dineren, maar samen brunchen of ontbijten is toch net wat origineler. Zeker als je zelf met het voorstel komt, zal hij dat vast en zeker wel waarderen. Daarbij is het ook een ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen.

 • Uitgebreid lekker eten

  Het leukste van alles is dat je kan genieten van een uitgebreid ontbijtje. Want waar smaakt dat nou lekkerder dan in een restaurant zelf? Denk maar aan lekkere pannenkoekjes, smoothie bowls en verse croissantjes. Meteen een goede manier om je dag te beginnen!

date-femfem

Waar je hem dan mee naar toe kan nemen voor zo’n lekkere brunch? Wij zijn dol op deze spot.