Nieuw jaar, nieuwe kansen om op reis te gaan. Bali en Bangkok blijven natuurlijk leuk, maar dit wordt het jaar om net eventjes wat anders te doen. Wij selecteerden 3 onverwachte bestemmingen voor jullie die prachtig zijn om te bezoeken en nét wat minder voor de hand liggend.

Sri Lanka

Sri Lanka is prachtig. Van olifanten tot theevelden tot de allermooiste rotsen. Zoals deze Sigiriya rots. Deze mooi gevormde rots is een van de bezienswaardigheden in Sri Lanka die is opgenomen op de Werelderfgoedlijst. Het ligt in de culturele driehoek van Sri Lanka. Liever een iets minder toeristische rots bezoeken? Check dan de nabij gelegen Pidurangala rots.

sigiriya-rots-sri-lanka-onverwachte-femfem

Holbox, Mexico

Het nieuwe Tulum. Witte stranden, blauwe lucht en palmbomen. Holbox is een prachtig eiland op de grens van de golf van Mexico en de Caribische zee. Op het eiland kun je flamingo’s spotten, zwemmen met schildpadden. Ideaal voor een zomervakantie maar het eiland heeft ook genoeg moois om in de winter te ontdekken. Mexico is sowieso fantastisch, check bijvoorbeeld deze getaway.Wij schrijven het even bovenaan onze 2017 bucketlist.

Holbox island Mexico

Patagonié, Chili

Chili. Waarschijnlijk niet het eerste wat in je opkomt wanneer je denkt aan je volgende reis. Maar Chili heeft ontzettend veel te bieden. Het is nog ruw, avontuurlijk en verassend. Ga er hiken, genieten van de uitzichten en bezoek het fantastische nationale park ‘Torres del Paine’. Mooie herinneringen gegarandeerd.

chili-bestemmingen-femfem