Ondanks dat je geniet van je vrijheid en het feit dat je al je tijd met vriendinnen of je favoriete serie kan besteden vraag je jezelf af waarom je nog steeds single bent. Je bent immers jong, knap en sociaal. Toch zijn er een aantal redenen die ervoor kunnen zorgen dat je toch nog steeds niemand bent tegen gekomen waarmee jij de rest van je leven wil delen. Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

 1. Je wacht nog steeds op degene die goed genoeg is

  Je ziet in hoe leuk je bent en wat je waard bent. Je bent dan ook niet van plan je eisenlijst te gaat inkorten omdat je per se met iemand wil zijn.

 2. Je focust je nu voornamelijk op jezelf

  Op dit moment ben je heel hard aan het werken aan je eigen gezondheid en je carrière waardoor je simpelweg niet de tijd vrij maakt voor het vinden van de juiste man. En eigenlijk is daar helemaal niets mis mee, je spendeert immers de rest van je leven in elk geval met je zelf, dus haal daar het beste uit.

 3. De meeste mannen in je omgeving zijn ook niet opzoek naar een relatie

  Onze generatie wil geen relatie. Natuurlijk geldt dat niet voor iedereen, maar er zijn heel veel mannen die het op dit moment van hun leven vooral veel plezier maken met zichzelf en hun vrienden. Een vrouw voor eventjes vinden ze dan leuk, maar echt settelen is een heel ander verhaal.

  single-vrouw-femfem

 4. Je bent er nog niet klaar voor

  Waarom zou je per se een vriendje willen terwijl je eigenlijk nog helemaal niet toe bent aan een vaste relatie? Wanneer jij daar echt klaar voor bent zal jezelf op die manier open stellen en komt het vanzelf op je af.

 5. Je plant je agenda altijd vol

  Je wil reizen, je familie zien, je vriendinnen zien, sporten en af en toe ook nog even relaxen. Je hebt simpelweg geen tijd om te investeren in een man.

 6. Je bent intimiderend

  Vrouwen die hun zaakjes op orde hebben en eigenlijk prima functioneren zonder een man kunnen voor bepaalde mannen heel intimiderend zijn. Het is voor hun nogal wat om op je af te stappen en de eerste move te maken. Vind jij iemand leuk? Neem dan zelf dan eens die eerste stap.