Zonnestralen schijnen door m’n gordijnen de kamer binnen. Ik rek me uit en pak m’n telefoon. Nog voor de wekker wakker. Ik schuif het wekkertje op ‘uit’ en scrol door m’n Instagram. Het scherm wordt gevuld met stuk voor stuk mooie meiden met blote benen. Het lijkt wel rokjesdag en als ik zo naar buiten kijk, dan denk ik dat ik daar maar eens mooi aan mee doe.

Trots stap ik de deur uit

Ik trek een kort zwart rokje uit de kast en ga met m’n epilady onder de douche staan. Het water druppelt soepel langs mijn gladgeschoren benen. Trots stap ik de deur uit. Een bakkie op het terras in de zon, wat is er nu lekkerder dan dat. Ik spot m’n vriendinnen en ga naast ze op de rieten stoel zitten.

Irritante ribbels

We lachen, bestellen nog een tweede bak koffie en ontbijten wat. Het zonnetje verwarmt onze gezichten. Mijn benen glijden soepel langs elkaar heen. We gaan betalen. Ik sta op om naar binnen te lopen en trek m’n rokje iets naar beneden. En dan, als ik met mijn handen langs m’n bovenbenen streel, voel ik het weer. Shit. Daar zitten ze weer. Die irritante ribbels die die lelijke rieten stoel in mijn net geschoren én gebodylotionde beentjes heeft achtergelaten. Dat dus…

ribbeltjes-billen-femfem

Meer dat dus? Hier dus.