Speciaal voor jullie gaan wij regelmatig op speeddate met de knapste mannen van het land. Wij onderwerpen hen daarbij aan 5 vragen over hun leven, denkwijze en visie op vrouwen. Deze week: Bram van Adrichem.

Bram van Adrichem is 26 jaar, woont in Amsterdam en is op dit moment afstuderende aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast werkt Bram als model en speelt hij American football. Bij het zien van een foto van Bram spreekt zijn mannelijkheid al boekdelen maar wanneer we in gesprek gaan met de langharige man wordt dit nog eens bevestigd: hij houdt van avontuur, grote stukken vlees en sport. Dat vinden we heerlijk, zo’ man – man. Wij stelden Bram daarom maar al te graag een aantal vragen en deze delen we natuurlijk met jullie.

Laten we even lekker rustig aan beginnen: Wat is jouw grootste guilty pleasure?

Eten! En het liefst zo veel mogelijk. Ik hou van eten, van lekker eten. Grote stukken vlees, spare-ribs, kip, pannenkoeken, eigenlijk bijna alles wel! Door de week houd ik me netjes aan een voedingsschema maar in het weekend wil dat nog weleens goed fout gaan!

Een man die zo intens van eten houdt moet vast ook goed kunnen koken. Stel, je kookt voor de eerste keer voor je date. Wat maak je dan?

Als we uit eten zouden gaan zou ik onbeperkt spare-ribs gaan eten, dan weet je meteen waar je aan toe bent. Als ik zelf eten zou moeten maken zou ik denk allemaal kleine hapjes en dingetjes halen. Stokbrood, smeerseltjes, kippetjes, wortels met hummus etc. Lekkere fles rode wijn erbij. Niet te ingewikkeld maar wel gezellig. Dat is niet echt koken Bram maar ach, we vergeven het je. 

Goed, genoeg over de liefde en de maag. Bram, je bent op dit moment bezig met het afronden van je studie. Waar verheug jij je op dit moment het meest op als het op je carrière aankomt?

Ik vind het leuk om verder te denken dan alleen het werken als model. M’n werk geeft me de mogelijkheid en de tijd om verder te ondernemen dus daar wil ik graag gebruik van maken. Ik weet dat ik niet echt iets wil gaan doen met mijn studie, dat is ook wat het afstuderen nog lastiger maakt. Ik ben nu bezig met het uitwerken en opzetten van wat verschillende concepten en ik hoop dat dat een succes wordt. Daarnaast weet ik natuurlijk niet wat de toekomst me brengt en weet ik vaak kort van te voren pas wat voor klussen ik krijg. Dus vooruit plannen is voor mij altijd een beetje lastig. Zelf vind ik helemaal niet erg, juist erg fijn! Ik zie wel waar de toekomst me brengt en ondertussen ga ik lekker verder met de dingen waar ik energie uit haal.

“Het gevoel en de vrijheid die je dan al zwevend tussen de bergtoppen ervaart is onbeschrijfelijk!”

Zo te horen leef je dus graag in het moment. Welke dag uit je leven zou je opnieuw willen beleven?

1,5 Jaar geleden ben ik in de zomer gaan kamperen in Frankrijk. Ik heb daar leren paragliden. Op de laatste dag van die cursus had je de mogelijkheid om naar een fort boven op de berg te klimmen (2500 meter hoog) en hier te overnachten. De volgende ochtend gingen we dan vanuit die top naar beneden paragliden. Hiervoor moesten de condities alleen wel top zijn, gedurende het seizoen was dit slechts 3 keer voorgekomen. Na met alle uitrusting een prachtige tocht omhoog te hebben geklommen kwamen we helemaal kapot aan bovenaan de top bij een prachtig fort. Hier hebben we tot diep in de nacht gegeten en gedronken. De eigenaar van die paragliding-school had ervoor gezorgd dat we verse Nederlandse haring kregen op de top. Als kroon op de vuurpijl vloog ik de volgende ochtend samen met 3 anderen als eerste van de top af. Het gevoel en de vrijheid die je dan al zwevend tussen de bergtoppen ervaart is onbeschrijfelijk! Die dag en ochtend zou ik graag nog een keer opnieuw willen beleven.

Een avontuurlijke uitdaging ga jij dus niet snel uit de weg. Wat heb jij nodig om je ergens thuis te voelen?

Ik denk niet dat ik een specifiek iets nodig heb om me ergens thuis te kunnen voelen. Ik hecht veel waarde aan de mensen om me heen en denk dat die daar de grootste rol bij spelen. Het is dus niet zozeer een plek of item zelf maar meer de omgeving en de mensen om me heen.

Meer Bram? Volg hem hier op Instagram.