Op 5, 6 en 7 mei in Utrecht en op 9, 10 en 11 juni in Den Haag tovert Sushi Festival JOY de stadsparken om tot een waar Aziatisch walhalla. Prikkel je zintuigen in deze culinaire ontdekkingsreis en waan je voor een weekend in Tokio.

Asian food en karaoke

Sushi liefhebbers opgelet: er wordt een nieuwe speler toegevoegd aan de vele festivals die Nederland rijk is: Sushi Festival JOY. Twee weekenden lang genieten van alles wat de Aziatische keuken te bieden heeft, verse producten, heerlijke cocktails EN karaoke, dit klinkt ons als muziek in de oren.

sushifestivaljoy-manman

Veel meer dan alleen sushi

Naast sushi biedt JOY vele anderen Aziatische gerechten aan. Loop langs de verschillende foodtrucks en laat je smaakpapillen verassen door dim sum, noodle bowls, yakitori, zeewier bites en zelfs Japanse poffertjes. Verder zul je je niet vervelen, het festival beschikt namelijk over een vrolijke chaos aan activiteiten. Verbeter je skills en wordt een echte pro in het maken van sushi tijdens de workshops, geniet samen met je vriendinnen van de heerlijke cocktails om vervolgens je zangkunsten te tonen tijdens het karaoken. En speciaal voor de kleintjes is er een theater, spelletjes en een kookworkshop, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen.

Hoe en wat

Sushi Festival JOY is te vinden in Utrecht op het Lucasbolwerk van 5 t/m 7 mei en in Den Haag in het Westbroekpark van 9 t/m 11 juni. Een waar Aziatisch walhalla, hier wil je bij zijn! Met wie ga jij?