Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de kledingkast van een echte fashionista? Dan is dit je kans. Morgen vindt er namelijk een hele grote closet sale plaats in Amsterdam en dat wil je zeker niet missen. Zes meiden hebben hun kast uitgeruimd en jij hebt de kans om deze leuke items te bemachtigen. Daar wil je vast wel bij zijn, toch?

femfem-closet-sale

De spullen die beschikbaar gesteld zullen worden zijn van merken die zeker niet mis zijn. Denk maar aan merken als Isabel Marant, Gucci, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Colourful Rebel, Levis, Adidas en meer. Nu wil je natuurlijk wel weten bij wie je dan in de kledingkast mag gaan gluren.

Van wie?

Om te beginnen bij Lotte Visser. Ze heeft lange tijd bij Danie Bles Styling gewerkt en is vervolgens freelance PR gaan doen. Aan haar Instagram kun je al wel aflezen dat ze veel van mode af weet en ze kan ook wel een echte influencer genoemd worden.

Robin Hamersteen is een mooie, stijlvolle vrouw en tevens de vriendin van Frank van de Brug, mede-oprichter van Colourful Rebel.

🗞 🛵 city strollllinnn 🛵 🗞 #weekend #amsterdam #sunday #girlsgoneloavies

A post shared by ROBIN ☆ (@robinhamersteen) on

Sophie Jorissen is het gezicht achter het merk Radish to wear en heeft genoeg verstand van mode. Ze post dagelijks de mooiste looks waar je vrij hebberig van wordt.

Cheers to the weekend. // #ootd #wonhundred #levis #allsaints #rayban #acnestudios

A post shared by SOPHIE JORISSEN🌟 (@radishtowear) on

Manon von Liebenstein is eigenaresse van het kledingmerk Isabelli en verkoopt veel prachtige designer spullen.

Waiting for summer like 🕰🤦🏻‍♀️

A post shared by Manon von Liebenstein (@manonvonliebenstein) on

Susana Castro heeft al op veel verschillende plekken in de wereld gewoond, maar heeft zich uiteindelijk in Amsterdam gevestigd. Ze is samen met haar vriendin Manon de kledinglijn Isabelli begonnen.

⚡️⚡️⚡️ for @amayzine

A post shared by ṡȗṡʏ ċѧṡṭяȏ (@susycastro_) on

Rianne Meijer, model en influencer, weet wel hoe je de laatste trends moet dragen. Ze zal dan ook een hoop prachtige spulletjes verkopen.

Sweater time 🤗❄️

A post shared by Rianne Meijer (@rianne.meijer) on

Deze closet sale zal morgen plaatsvinden bij café de Paris, van 11:00 tot 16:00. Tip: wees er op tijd bij!