De lente laat zich van haar beste kant zien en dat betekent dat het tijd is voor een update van je playlist. Wij selecteerden een aantal hele fijne nummertjes. Ook maakten we het jullie met behulp van Spotify alvast makkelijk zodat jij ze alleen nog maar aan je favorietenlijstje toe hoeft te voegen. Springvibes on in 3, 2, 1:

Sam Feldt & Hook N Sling – Open Your Eyes

Wij zijn dol op Nederlandse artiesten en zeker van heerlijke, nuchtere, heren die op hun gemakje de hele internationale muziekscene op z’n kop zetten zoals Sam Feldt dat doet. Van Sam Feldt zijn we sowieso de meest vrolijke deuntjes gewend en ook deze fijne plaat kun je onmogelijk luisteren zonder te bewegen.

Childish Gambino – Redbone

Sexy, sensueel en smooth: precies wat je nodig hebt voor een zwoele voorjaarsnacht.

Wizkid & Drake – Come Closer

De eerste twee woorden van dit nummer zeggen eigenlijk al genoeg: ‘go outside’ Drake en Wizkid hebben eerder met ‘One Dance’ al laten zien dat zij een prima duo zijn en dit nummer bevestigd dit gegeven nogmaals.

Major Lazer feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj – RUN UP

Zo’n typisch ‘krijg je niet meer uit je hoofd’ deuntje dat we deze zomer ongetwijfeld nog heel veel zullen gaan horen. Vrolijk, lekker en commercieel.

Sef ft. Glen Faria – Ligt aan mij

Veel Hollandser wordt het niet maar dit nummer kon simpelweg niet ontbreken in dit artikel. Het zijn sowieso de hoogtijdagen van Nederlandse popartiesten en ook Ligt aan mij staat weer bovenaan ons ‘lekker om mee te zingen op de fiets’ lijstje.

Dux n Bass & Girls love DJ’s – Dynamite

‘Dynamite’ moet eigenlijk een #NSFW Not Suited For Work labeltje krijgen gezien de kans groot is dat je na het luisteren van dit nummer meteen je beste vriendin wilt bellen om te vragen welke feestje jullie vanavond gaan pakken. Eerder lieten we jullie al kennis maken met Maurits, de MC van deze DJ act.

KAYTRANADA & Craig David – Got it good

Zoals we van Craig David gewend zijn is ook dit nummer smooth en mellow en daarmee perfect om te luisteren tijdens een avondje op het balkon met je vriendinnen.

Drake – Madiba Riddim

De titel van dit nummer zegt genoeg, toch?