Een feestje in een unieke ruimte in de hoofdstad: dat trekt meteen onze aandacht. Audio Obscura is tijdens Amsterdam Dance Event back in full force met drie verschillende evenementen op een unieke locatie. Waarom je een event van Audio Obscura niet mag missen tijdens ADE? Wij leggen het aan je uit.

audio obscura ADE

Amsterdam Dance Event

Van woensdag 19 oktober tot zondag 23 oktober staat heel Amsterdam in het teken van Amsterdam Dance Event. Ook Audio Obscura keert tijdens ADE terug en organiseert drie verschillende evenementen op 20, 21 en 22 oktober. Audio Obscura staat bekend om unieke locaties van de hoofdstad om te toveren tot party place. Zo vonden er eerder al eens evenementen plaats in het Rijksmuseum, De Loft of het Concertgebouw.

De drie evenementen die Audio Obscura dit jaar organiseert vinden plaats op het prestigieuze hoofdkwartier van G-Star, namelijk de RAW Factory. En geloof ons: op deze industriële locatie met een mix van beton en glas, klinkt de muziek beter dan ooit.

Underground legendes

Audio Obscura trakteert haar bezoekers op de meest cutting edge underground legendes. Het eerste event op 20 oktober is al uitverkocht, namelijk Audio Obscura x Peggy Gou presents GOU TALK!. Tijdens deze openingsavond zullen naast Peggy Gou ook grootheden als Eris Drew en Octo Octa back-to-back op de line-up staan. Dit tweetal draaide onlangs een waanzinnige set op Dekmantel en zal opnieuw het publiek verrassen met hun unieke sound. De vrijdagavond staat in het teken van techno, want tijdens Audio Obscura ADE w/ Dax J, Anetha, Hector Oaks, SPFDJ, .VRIL (live) en nog meer grote namen belooft deze avond een absoluut hoogtepunt te worden. Stel je voor: een variërende sound van experimentele deep listening, tot peak-time club tracks in de RAW Factory. Dat is een rave waar je geen nee tegen zegt.

De kaartverkoop van Audio Obscura x Adriatique w/ Âme, Mano Le Tough, Marino Canal, Sofia Kourtesis gaat dan ook keihard, maar voor vrijdag kan jij nog enkele tickets scoren!

 

Audio Obscura

Audio Obscura trekt de meest interessante en populaire artiesten in de scene aan, waarbij evenementen in korte tijd zijn uitgegroeid en een toonaangevend karakter aan de hoofdstad toevoegen. Audio Obscura is een beweging, een wave, een platform, geboren uit liefde voor underground elektronische muziek.

Naut Donders, co-owner van Audio Obscura, vertelt: “Wij zijn enorm enthousiast dat we wederom een heel mooi programma hebben kunnen neerzetten met Audio Obscura tijdens Amsterdam Dance Event. Vorig jaar hebben we onze ADE shows voor het eerst bij de RAW Factory georganiseerd, maar dit jaar pakken we nog groter uit en doen we er een tandje bij, met name qua productie. Met maar liefst 3 nachtevents, een AA-level line-up, met name de techno avond op vrijdag beloofd heel speciaal te worden, wij kunnen niet wachten om onze fans te laten zien wat wij dit jaar in petto hebben.”

De shows van Audio Obscura vinden op donderdag van 22.00 tot 06.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 21.00 tot 06.00 uur plaats in de RAW Factory in Amsterdam. De beschikbare tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Audio Obscura