Stralende lokken, een gehydrateerde huid en een bikinilijn zonder rode bultjes: we hebben het er maar druk mee. Juist in de zomermaanden vragen je huid en haar om extra liefde, maar soms kan dit een behoorlijke klus zijn. Heb je geen zin in gedoe en maak je jezelf liever summer ready met één product? We got you covered.

Alleskunner

Tijdens de zomermaanden geven we onze huid iets meer aandacht dan normaal. Door de zon kan je huid namelijk droog worden en is een extra beetje verzorging gewenst. Ook littekens of pigmentvlekken verdienen hierdoor wat extra aandacht.

Droge lokken, littekens, ingegroeide haartjes en nog veel meer andere huid issues verzorg je met de huidverzorgingsolie van Bio-Oil. Het skincare merk vindt het belangrijk dat iedereen lekker in zijn vel zit en zich zelfverzekerd voelt in zijn of haar lichaam. Met de juiste verzorging geef je je huid net even wat extra liefde – en dat lukt met Bio-Oil Huidverzorgingsolie op heel veel verschillende manieren.

Hydratatie is key

Om je lichaam summer ready te maken leggen wij uit op welke manieren je dit product kunt gebruiken. Want geloof ons: deze olie is multifunctioneel. Kies voor de Bio-Oil Huidverzorgingsolie of Bio-Oil Huidverzorgingsolie 100% Natuurlijk (die net zo effectief is, maar alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat) om heel je lichaam te verzorgen.

Tijdens de warme dagen showen we wat extra huid, dus hydratatie is in deze periode extra belangrijk (hallo glow). Bio-Oil Huidverzorgingsolie gaat huidveroudering tegen en houdt de vochtarme huid gehydrateerd. Dat voelt niet alleen prettig aan, maar zorgt ook voor een extra gezonde gloed op je benen. Of wat dacht je van droge hielen? Ook dat probleem is te verhelpen met een kleine hoeveelheid van de verzorgende olie.

Niet alleen je huid wordt droger in de zomer, ook je lokken kunnen door de zon en het zwemmen in de zee iets minder gezond aanvoelen. Breng Bio-Oil Huidverzorgingsolie aan in de droge haarpunten om je coupe extra glans en verzorging te geven.

Vitamines en plantenextracten

Niet alleen voor droge plekken is deze verzorgende olie een handig hulpmiddel. Bio-Oil Huidverzorgingsolie vermindert dankzij de formule met vitamines en plantenextracten ook de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Heb je juist last van littekens door acne en eczeem? Ook die plekjes kan je met de olie extra verzorgen. Deze plekjes horen nu eenmaal bij je, dus embrace it en geef ze met de verzorgende olie wat extra liefde.

Nog meer voordelen

Behalve hydrateren en verzorgen, brengt de verzorgende olie nog wat extra voordelen met zich mee. Zo kan je de huidverzorgingsolie ook gebruiken voor je dagelijkse routines, bijvoorbeeld voor het verwijderen van make-up of het scheren van je benen. Gemak en verzorging in één.

En dat is niet alles: de verzorgende olie is voor zwangere ladies een manier om de kans op striae op de buik te verminderen en de huid te ondersteunen. Kortom: een echte alleskunner.