Je broers, vrienden, familie, vriend of collega’s zullen het er vast meer dan eens over gehad hebben: Bitcoin en crypto. Jij bent wellicht ook geïnteresseerd, maar waar begin je? Een lekkere start maak je met de Nederlandse app BLOX, die het makkelijk én toegankelijk maakt om te investeren in crypto. Wij geven je daarom 10 euro krediet als je de app download met de code: FEMFEM

Je kunt de app BLOX downloaden via deze link voor IOS of via deze link voor Android.

@weareblox | Instagram
@weareblox | Instagram

Waarom investeren in digitale munten?

In de afgelopen jaren heeft de techniek achter Bitcoin en andere cryptomunten zich sterk bewezen. Zo zijn er veelbelovende projecten die impact maken in deze nieuwe wereld. Tegenwoordig is het investeren en beleggen van geld razend populair. Waardoor de nieuwe generatie, zoals wij, opzoek zijn om eigen vermogen op te bouwen met behulp van investeringen. Zo is je geld op de bank laten staan niet meer van deze tijd.

Een veelgestelde vraag binnen de wereld van crypto is: ben ik nog op tijd? Als we optimistische experts mogen geloven zal naar verwachting de Bitcoin richting de 100.000 dollar gaan, en laat de markt nog steeds een opwaartse trend zien. Dit is te herleiden aan bedrijven als Tesla en grote investeringsfondsen die op dit moment instappen voor de lange termijn.

@weareblox
@weareblox

Starten? Kies voor de app BLOX

BLOX is de nr. 1 Bitcoin app van Nederland. Het is de meest eenvoudige manier om cryptocurrency te kopen. De app laat je live de koersen volgen, en geeft je de mogelijkheid om snel te handelen in populaire cryptomunten.

De app is makkelijk in gebruik en maakt het eenvoudig om deel te nemen aan het crypto-verkeer. Waar je dus ook heengaat, je hebt jouw investering veilig in je broekzak. Ondertussen zijn er zoveel munten in omloop, dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom heeft BLOX de dertig populairste munten al voor jou geselecteerd. Hoe makkelijk is dat!

Raak je ooit je telefoon kwijt? Buiten dat je smartphone verliezen vervelend is, hoef jij je geen zorgen te maken over je crypto, want het geld wordt alleen naar je eigen rekening overgemaakt. De app heeft een officiële registratie bij de Nederlandse Bank en biedt daarbij een veilig handelsplatform aan. Zo kun jij op een betrouwbare manier kennis maken met de wereld van crypto.

Krijg 10 euro krediet met de code: femfem

Jij kan direct van start gaan met het kopen van munten, want wij geven jou tien euro cadeau. Deze kun je vrij besteden op het platform. Vanaf 1 euro per trade kun je al direct beginnen met handelen. Let op! Vergeet deze code niet in te vullen bij het aanmeldscherm.

  • Bitcoin: €10,- op Bitcoin (BTC) zou nu ca. €50 zijn (denk aan een mooi vintage sieraad)
  • Ethereum: €10,- op Ethereum (ETH) zou nu ca. €100 zijn (denk aan een kwalitatieve muziekbox)
  • Cardano: €10,- op Cardano (ADA) zou nu ca. €250 zijn (denk aan de nieuwste AirPods)

BLOX FEM FEM

Ontvang bij aanmelding 10 euro op je account met de code FEMFEM – Hierboven kun je de QR-code scannen om de app te downloaden. Extra geld storten kan via iDeal, waarbij het binnen een paar seconde op je account staat.

Tips hoe je op een efficiënte manier kunt investeren

1. Verspreid je investeringen en investeer niet in één keer het bedrag. Hierdoor koop je de gemiddelde prijs.

2. De markt is altijd in beweging. Koop jij een coin die hard aan het stijgen is, dan zal die mogelijk een correctie krijgen. Het voelt onnatuurlijk, maar het kopen van dips en dalende coins is in veel gevallen een betere investering.

3. Lees je in over de coins waar jij je geld op zet. Het is belangrijk dat je weet wat het doet en of je er gevoel bij hebt.

4. De markt is in zijn bloei. Kijk niet alleen naar snel geld verdienen, maar juist naar de lange termijn

Dus…

– Dit is geen financieel advies –