De feestdagen staan weer voor de deur en als het een beetje meezit met de Corona ontwikkelingen, betekent dit samenkomen met je familie en socializen met je vrienden. Maar de feestdagen zouden geen feestdagen zijn zonder een beetje de teugels te laten vieren. En dan is er nog één ding dat gegarandeerd gaat gebeuren. Je krijgt de vraag. Yup, die ene vraag die menig ogen laat rollen, “Heb je al een partner?” Geen zorgen, we’ve got you. Soms kan het leven zo simpel zijn.

Inner Circle is de dating app die zich richt op offline ontmoetingen, gebruikt door de mensen die je wél wilt daten en kussen onder die mistletoe. Hier zijn vijf redenen waarom je deze app een kans moet geven. 

#1 Het swipen komt onderhand je strot uit

Waar je eerst nog wel eens voor de grap een avondje ging swipen met je bff, omdat je gewoon moe was of het je simpelweg niks meer kon schelen. We snappen het. Wij hebben precies hetzelfde. Plus, je hebt iedereen in je omgeving al minimaal drie keer naar rechts geswiped. Het is de hoogste tijd om je datingpool op te frissen.

#2 Je wilt geen tijd meer verdoen aan shit profielen

Is het de match van je dromen? Of is het een catfish? Yup, het klinkt misschien wat cynisch, maar geloof ons, het gebeurt. Of soms heb je gewoon geen zin om uit te vogelen of iemand ook maar iets van een persoonlijkheid heeft, omdat het profiel niks weggeeft.

Geen zorgen: Inner Circle is het antwoord. Alle gebruikers van de app worden handmatig geverifieerd door professionals. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken om fake profielen en kun je er volledig op vertrouwen dat de persoon met wie je spreekt, daadwerkelijk is wie hij zegt dat hij is.

#3 Je wilt meer dan een ONS

One night stands zijn eigenlijk hetzelfde als een bezoekje aan de McDonald’s. Ondanks dat je er steeds weer naar verlangt, valt het altijd vies tegen. Deelnemen aan een dating app zou eigenlijk hetzelfde moeten zijn als een avondje in je favoriete bar. Het draait allemaal om het vinden van mensen waarmee je op dezelfde golflengte zit.

PAR30 (1)

#4 Je vindt niemand waarmee je een klik hebt

Ben je moe van het matchen met iemand, om vervolgens het gesprek te laten eindigen in, “Hee hoe gaat het?” Dit zal niet gebeuren op Inner Circle omdat ze het ontzettend simpel maken om mensen te vinden die dezelfde interesses hebben. Alle profielen op de app zijn met aandacht gemaakt en weerspiegelen wie jij bent als persoon, zodat jij een gesprek kunt voeren waarvan je nooit wilt dat hij zal eindigen. 

#5 Je wilt op een date gaan die je écht leuk vindt

De perfecte match is niets zonder de perfecte avond samen. De mensen bij Inner Circle sporen graag de hipste plekken op in de stad om op date te gaan, of matchen jou met andere singles in de buurt (op basis van jouw favo bars). Maar waarom zou jouw romance hier eindigen?

Daten betekent niet gelijk “een drankje doen”. Daten kan ook fietsen door de straten van Amsterdam zijn met een neon-verlichte fiets. Of feesten tot de klok 12 uur slaat. Of dineren met zelfgemaakte pizza terwijl jullie de mooiste street art van de stad bewonderen. All deze evenementen heeft Inner Circle georganiseerd in het afgelopen jaar. Zien we jou bij de volgende?

Dus, wil je aanstaande kerst spenderen met een nieuwe lover aan je zijde? Schrijf je nu in bij Inner Circle.