Het temperaturen stijgen, de dagen worden langer en Nederland opent weer zijn deuren. Kortom: het date seizoen is weer geopend. Na maanden in onze cocoon te hebben gezeten begint het weer te kriebelen om erop uit te gaan. Dus, het is tijd om die dating apps weer aan te slingeren en er op los te daten!

Met goede moed ben je weer begonnen met swipen. Te klein, te ijdel, te lief, te sportief… Pfff, het zit niet mee. Inmiddels komt het urenlang swipen je strot uit en hebben we het idee dat het vinden van onze perfecte match mission impossible is. Wat als we je vertellen dat het mogelijk is om met minimale moeite toch de lover van je dromen te vinden? Maak kennis met de nieuwe dating app Vibe

Swipe moe?

Het vinden van een leuke match kan best een opgave zijn. Je zult vast wel eens uren aan het swipen zijn geweest voor je een interessant persoon hebt gevonden. Tot nu! Met de dating app Vibe vind jij jouw perfecte match binnen no time. Hoe dat precies werkt leggen wij je uit.

Bron: Vibe
Bron: Vibe

Zo vind jij je perfecte match sneller dan ooit

Het kan zijn dat je nog nooit van Vibe hebt gehoord, de app is namelijk pas net live omdat de 10.000 (!) aanmeldingen gehaald zijn. Maar what is this app all about? Bij Vibe draait het allemaal om zo snel mogelijk je perfecte match te vinden, zodat jij niet meer eindeloos hoeft te swipen. Daten hoort namelijk gewoon leuk te zijn, toch?

Dus, super snel een persoon vinden die goed bij je past en persoonlijke interesses deelt? Dat lijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch maakt het unieke matchings systeem van de dating app Vibe dit mogelijk. We horen je denken, maar hoe werkt dit dan? Het enige wat jij hoeft te doen is je persoonlijke interesses in te vullen, en Vibe doet de rest. Het systeem geeft op basis van jouw voorkeuren een matchingscore tussen de 0 en 100%. Vervolgens komt de beste match vooraan te staan, zodat jij niet uren hoeft te swipen. Ideaal, toch?

Bron: Vibe
Bron: Vibe

Hoe gebruik je de dating app Vibe?

We zullen je even kort uitleggen hoe je de app gebruikt. Vibe snapt dat we in een super snelle wereld leven, en geen tijd (en zin) hebben om uren met iemand (of meerde personen, oeps!) te chatten. Op basis van je matchingscore en het profiel van de persoon beslis je of je een datevoorstel wilt doen. Je kunt voorgaand aan de date chatten met de ander, maar dit hoeft dus niet: de keuze ligt bij jou! Wordt jouw voorstel geaccepteerd door de ander? Dan heb je dus al meteen een date. AAAH, zo snel?!

Bron: Vibe
Bron: Vibe

De perfecte datingspot

Er is meer… Bij Vibe draait alles om de date en de connectie. We weten allemaal dat een verkeerde locatie funest kan zijn voor een leuke date, maar die zorgen zijn verleden tijd als je date via Vibe. De app helpt je met het zoeken naar de meest hippe koffietentjes, nieuwe bars en unieke spots! Wil je liever iets actiefs doen? Dan ben je bij Vibe ook aan het juiste adres. Naast de meest hippe datespots, suggereert de app ook locale activiteiten als wakeboarden of ziplinen. Bij Vibe snappen ze als geen ander dat je een persoon het beste leert kennen door samen iets te ondernemen. En laten we eerlijk zijn, een goede datingspot uitkiezen is zeker iets waar je punten mee gaat scoren bij je date.

Ready to Vibe?!

Het is dus mogelijk om met zo min mogelijk moeite je perfecte match te vinden. Dit vraagt wel om een kleine investering van jouw kant, in de vorm van €19,99 per maand inclusief 3 date credits. Waarom? Omdat wanneer je betaalt om op date te gaan, je intenties serieuzer zijn dan wanneer je gebruik maakt van een gratis dating app. No show? Dan krijg je je eigen credit plus een extra credit terug voor je verloren tijd en moeite. We horen je denken: maar wat als er iets tussen komt? In dit geval kan je 24 uur voor de date afzeggen zonder consequenties.

Ready to Vibe? Meld je nu aan, ontmoet like minded mensen bij jou in de buurt en ga op de leukste dates! Enne, als je je vriend(in) aanmeldt krijg je nog eens een gratis date credit. Win-win!

Waarom probeer je het niet gewoon zelf? Je kunt Vibe downloaden in de App Store of de Google Play Store.