“Dus, eh. Hoeveel versnellingen heb jij?” Aan creatieve openingszinnen ontbreekt het ‘m in ieder geval niet op dit evenement. Gedurende dit event gaan we namelijk, vergezeld door de finest singles, met een Swapfiets door Amsterdam racen om uiteindelijk bij het Straatmuseum te eindigen. Wie dit soort fantastische evenementen organiseert? Inner Circle! Wij hebben de app zelf al even ‘uitgeprobeerd’ en zijn zelfs naar één van hun evenementen geweest. Here’s what happened.

Waarom Inner Circle?

Na tientallen mannen met karpers in hun handen en kerels die meerdere vraagtekens sturen wanneer ik niet direct reageer (red flag) snak ik naar iemand die de voorselectie voor me op zich neemt. En dat doet Inner Circle gelukkig. Iedereen op die app wordt gecheckt door een team ‘echte’ mensen. Dit doen ze zodat je geen gevalletje catfish of een stalker alert meer krijgt en alle profielen van hoge kwaliteit zijn. Daar gaan we dan!

Inner Circle 4


Volledige profielen


Chapeau, Inner Circle. Vanaf het begin merk ik al dat elk profiel op de app foto’s van hoge kwaliteit heeft en er meer informatie over de persoon in kwestie bevat, zodat je een unieke potentiële match kan vinden. Ook hoef ik geen tijd te verspillen aan het scroll-werk omdat de app alleen de profielen laat zien met wie ik het meest overeenkom. Digitale blauwtjes lopen is er met Inner Circle dus niet meer bij.

Fijne features in de app


The sectie ‘Ontdekken’ maakt Inner Circle écht uniek. Na zo’n lange tijd thuis zitten, is het fijn om een app te gebruiken waardoor je mensen in ‘t echt ontmoet. Van het uitvinden wie er in is voor een spontane date tot het matchen met members die van dezelfde barretjes houden. Of de app gewoon doorscrollen om de fijnste date-plekken in mijn stad te vinden. Online ontmoeten en in het echt daten, ik ben er helemaal voor in!

Inner Circle 2


Singles events

“Ik wil wel gaan!” Hoor ik mezelf zeggen, wanneer een collega het over de evenementen heeft die Inner Circle voor singles organiseert. Maar goed, een maand later moet ik er dan echt aan geloven en ben ik ineens enigszins zenuwachtig voor het hele gebeuren. Nergens voor nodig, want leuk dat het was! Iedereen was single en door de straten van Amsterdam heen fietsen op onze neon-fietsen was de perfecte manier om het ijs te breken. Maar het beste gedeelte moest nog komen; de fietstocht eindigde namelijk met een groot feest bij het Straatmuseum dat tot laat duurde, met de nodige cocktails en muziek. Zo’n feest waarbij je dus echt single wíl zijn.

Inner Circle 3

Zeker aan te raden, zo’n evenement van Inner Circle! Dus, waar wacht je nog op? Als je de volgende evenementen niet wil missen, moet je het volgende doen:

  1. Meld je hier aan voor Inner Circle.
  2. Kijk even bij het ‘discover’- gedeelte om je favoriete evenement te vinden.
  3. Nu hoef je alleen nog maar op te komen dagen!