Hoewel op vakantie gaan naar een exotisch oord ons de afgelopen tijd nogal lastig werd gemaakt, hoeven we niet het vliegtuig in te stappen om ons in de vakantiesferen te wanen. De geuren van Ceremonie. geven je het vakantiegevoel, waar je ook bent.

De geurtjes van Ceremonie. Fragrances

We hebben allemaal wel een geur die ons aan een bepaalde vakantie, bijzonder moment of persoon doet denken. Niet gek dat bij het ruiken van die geur alle herinneringen weer omhoog komen. Het Nederlandse merk Ceremonie. maakt luxe geuren op natuurlijke oliebasis die je al je favoriete momenten laten herbeleven. De slow soft sprays zijn de crème de la crème van de parfumwereld en zorgen dat de geur optimaal verdeeld wordt, zodat jij geen problemen ervaart met het dragen van make-up. Met de geuren van Ceremonie. maak je van iedere beleving een bijzonder moment. Wij laten je alvast kennis maken met de collectie.

De collectie

Ceremonie. heeft een collectie waar je U tegen zegt. Niet alleen is er een ruime keuze uit verschillende geuren, de verpakkingen zijn to die for. De geurtjes zitten in een doorzichtige flacon die bekleed is met een minimalistisch label. Een echte must voor in je badkamer.

Laten we het nu over de geuren hebben: daar zijn er maar liefst 15 van. Onze favorieten? De geuren Purpose, Harmony, Wisdom en Divine. Stiekem zijn wij ook enorm fan van de musculaire geuren van Ceremonie., maar dat moet je als vrouw maar net durven ;).

Purpose

De geur ‘Purpose’ is de ideale geur voor de feestdagen, met noten als honing, vanille, cacao en tabac. De warme en kruidige geur brengt ons terug naar het moment dat onze moeder warme chocolademelk maakte voor het hele gezind op eerste kerstdag. Sweet memories!

 

Wisdom

Zodra je de geur ‘Wisdom’ op je polsen sprayt waan je jezelf in de hangende tuinen van Babylon, één van de zeven wereldwonderen. Dit komt door de geurnoten iris, hazelnoot en mandarijn. De bloemige geur brengt je terug naar het moment dat je dwaalde over de terassen en de geur van verse bloemem tot je nam – pure bliss.

 

Harmony

De geur ‘Harmony’ laat je voelen hoe het is om als Parisienne door het leven te gaan. Visualiseer jezelf, zittend bij het iconische Café de Flore terwijl je wacht op een café au lait, bladerend door je dagboek. Met noten als lavendel, vanille en cederhout weerspiegelt deze geur luxe, zoals alleen échte Parisiennes die kennen.

 

Divine

De laatste geur ‘Divine’ is een heel bijzonder exemplaar met noten als pruim, groene vijg en cannabis. Zou deze geur geïnspireerd zijn op een tripje naar Amsterdam? Hoewel het idee van cannabis in een parfum je wat kan afschrikken, ruikt het helemaal niet naar wiet. Er is enkel gebruik gemaakt van de natuurlijke oliën uit de cannabisplant. We zouden de geur eerder omschrijven als ‘bloemig’, wat ons terug naar het voorjaar brengt.

 

Alle geuren van Ceremonie. zijn verkrijgbaar in 50ml en 100ml en zijn te bestellen via de website of in één van de volgende winkels: Uptown, Tenue denims, Velour en Oeben’s.