Dansen in de zon, ijskoude drankjes en muziek: als je het ons vraagt zijn dat alle ingrediënten voor een perfect weekend weg met je vriendinnen. Nu kun je met je vriendinnen naar een festival in Nederland gaan, maar wil je een nat pak op het festivalterrein vermijden? Neversea Festival in Roemenië it is. 

Neversea Festival

Neversea Festival

Neversea Festival vindt plaats in de kuststad Constanta in Roemenië en is een festival met een focus op EDM, elektronische muziek, pop en urban. Het festival telt vijf verschillende stages met ieder een eigen genre. En dat allemaal met het prachtige uitzicht op de Roemeense kust. Dus stel je even voor: dansen met je besties terwijl de zon ondergaat in de Zwarte Zee. Wat wil je nog meer.

De stranden van Roemenië worden van 7 t/m 10 juli omgetoverd tot een enorm festivalterrein waar je naast muziek ook kunt genieten van hapjes, drankjes en natuurlijk de zonsondergang over de zee. Sfeer proeven? Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen bij het festival.

Line-up van Neversea Festival 2022

Het is dit jaar tijd voor de vierde editie van Neversea Festival en again is er op dit festival een line-up waar je u tegen zegt. Met een ruim aanbod aan artiesten is er voor ieder wat wils, en dat is handig wanneer jij en je vriendinnen niet allemaal dezelfde muzieksmaak hebben. Artiesten als Tyga, Black Eyed Peas, Alan Walker, Alesso, Steve Aioki, Don Diablo en Nicky Romero zijn op de Main Stage van het festival terug te vinden.

Techno-liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Temple Stage, met namen als Amelie Lens, Nina Kraviz en Paul Kalkbrenner. Ook zijn er voor de liefhebbers van drum and bass, trap en elektronische muziek een groot aanbod aan artiesten die je niet wil missen.

Neversea Festival Line Up

Tickets scoren

Nu snappen we dat je asap een kaart voor Neversea Festival wil scoren. Wanneer je dacht dat je voor een ticket voor die spektakel aan de Roemeense kust veel euro’s kwijt bent, dan heb je het mis. In tegenstelling tot feestjes in Nederland vallen de kosten voor Neversea Festival behoorlijk mee. Zo betaal je voor een dagticket gemiddeld €50 en kost een 4-Day Pass slechts €134.

Neversea Festival

Uiteraard komen hier nog wat kosten bij kijken, aangezien je met dit ticket alleen toegang krijgt tot het festival. Maar we weten, een vlucht en overnachting is tegenwoordig in een handomdraai geboekt. Enne, als je toch naar Roemenië gaat, kun je er net zo goed een mini-vakantie achteraan plakken. Jij en je bff’s moeten ook uitrusten na al dat feesten, toch?

Check hier alle tickets voor Neversea Festival 2022