Anno 2023 is stress ‘normaal’ en ligt een burn-out in heel veel situaties al gauw op de loer. Dat langdurige stress slecht voor je lichaam is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Tijd dus om dit probleem aan te pakken – en dat kan je dan het beste op deze plek doen.

rostig
Beeld: RØSTIG

Stresslevels lopen op

Fulltime werkweken, sociale verplichtingen, sportlessen, festivals, een huishouden en een relatie: we proberen rond onze twenties and thirthies alle ballen hoog te houden. We rennen en vliegen, maar lopen onszelf keihard voorbij. Het is daarom ook niet gek dat de termen ‘burn-out’ en ‘overspannen’ steeds vaker opduiken.

In de start-upwereld gaan er tegenwoordig tig mensen onderuit door een burn-out en stress. En dat was voor Arjan Beeuwkes hét moment om RØSTIG op te richten, een plek waar jonge mensen écht tot rust kunnen komen in de natuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RØSTIG (@ro.stig)

Kom tot RØST

Natuur, luxueuze glamping-accomodaties en activiteiten die je tot rust brengen: dat is wat je van RØSTIG kunt verwachten. Spendeer je nacht in een tipi of houten pod in de natuur, om vervolgens tijdens de verschillende workshops die er georganiseerd worden tot rust te komen. Hierbij kan je denken aan activiteiten als yoga, zelf-ontwikkeling, creativiteit en meditatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RØSTIG (@ro.stig)

Ben je niet zo’n stilzitter? Gebruik één van de sup-boards of kano’s om vanaf het water in de natuur te genieten of verken het gebied per fiets of fat-bike. Sluit je ontspannen dag af met een bezoekje aan de wellness, boek een massage of ontmoet anderen bij het kampvuur in de gemeenschappelijke ruimte. Ook daarin heb je je eigen keuze, want ben je niet in de mood voor sociale contacten? Trek je dan lekker terug in je eigen accomodatie en geniet voor het slapen van de buitenkachel of vuurschaal voor je tipi-tent of houten-pod.

What’s included

Kan je naar eigen zeggen wel een iets lagere hartslag gebruiken? En zie je jezelf al middenin de natuur (in de buurt van de randstad) in een hangmatje luieren? Bij een verblijf in één van de accomodaties van RØSTIG zitten automatisch drie workshops per dag inbegrepen. Van yoga tot aan vuur maken: al deze activiteiten dragen bij aan het vinden van – je raadt het niet – rust.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RØSTIG (@ro.stig)

Op de website van RØSTIG vind je alle informatie over de verschillende accommodaties en workshops.