Houd je niet van online daten? We begrijpen het: de ene match ghost je na 3 dagen non stop gepraat te hebben en de andere match verzint steeds smoesjes wanneer je voorstelt om eindelijk een keer iets in het echt met elkaar te gaan drinken. Het kan moeilijk zijn om van een match tot een ontmoeting in het echt te komen, maar dit hoeft dus niet! Inner Circle is de dating app die het online daten compleet op zijn kop heeft gezet, door er alles aan te doen om hun members elkaar offline te laten ontmoeten.

PAR56

Gebruik de app als cityguide

Via Inner Circle leer je niet alleen de beste plekken in je stad kennen, maar ook de singles die die plekken tof vinden. Niets is zo leuk als ontdekken dat jullie allebei stiekem een voorliefde hebben voor karaoke, dus waarom niet een berichtje sturen om ze uit te nodigen? Lekker samen staan blèren in een karaokebar klinkt in dat geval namelijk als de perfecte eerste date.

PAR84 (2)

Geweldige singles events

Smartphones zijn natuurlijk fantastische dingen, maar een digitale vonk slaat vaak niet echt over. Daarnaast is in ‘t echt praten met iemand simpelweg beter dan online. Om deze reden heeft Inner Circle de normale regels voor het online daten aan de laars gelapt en focust het platform zich op de offline ervaring. Waarom? Om jou de beste singles events te bieden, zodat jij direct face-to-face contact hebt met je date. 

Vergeet small talk, de welbekende ongemakkelijkheid of dagen besteden aan het uitvogelen of de persoon waarin jij geïnteresseerd bent wel degelijk single is. Op deze evenementen ben jij er zeker van dat je een slag in de rondte kunt flirten op rooftops, cocktails kunt drinken op het terras en zelfs los kan gaan op festivals. En dat allemaal terwijl je zeker weet dat iedereen op het evenement hartstikke single is. 

Ontmoet singles bij Cut throat in Amsterdam

Stel je voor: je staat op een pop-up terras, er worden handgemaakte cocktails geserveerd en er wordt groovy muziek gedraaid. De zon schijnt zoals -ie nooit geschenen heeft en er zijn meer dan genoeg singles waar jij mee kan flirten. Dat evenement organiseert Inner Circle, dus leeg je agenda maar snel. In Cut Throat te Amsterdam vindt namelijk een gratis evenement plaats, waarbij de eerste vijftig leden een gratis drankje krijgen. Conclusie: nodig al je vrijgezelle vrienden uit en bereid je voor op zoveel singles dat je binnen no-time bent vergeten dat die wereldwijde pandemie jouw liefdesleven ooit in de weg heeft gezeten.

Dus, waar wacht je nog op? Als jij vanaf nu op de hoogte wil zijn van alle evenementen, is dit wat je moet doen:

  1. Meld je hier aan voor Inner Circle.
  2. Haast je naar het ‘discover’-gedeelte, om je favoriete evenementen te vinden.
  3. Wees erbij en bereid je voor om verliefd te worden!

 

Samenwerking met Inner Circle