Ben je ook zo dol die vreemde, maar wel enorm lekkere snacks uit het buitenland? Dan wordt dit zeker weten jouw favoriete zomerse snack. Deze Japanse lekkernij gaat namelijk viral op TikTok en wil je proberen.

wochi-mochi

Wochi Mochi

Dit voorjaar willen we alleen nog maar deze nieuwe ijssnack van Wochi Mochi proberen. Deze Japanse lekkernij is perfect voor tijdens de warmere dagen en ziet er ook nog eens heel vrolijk uit. Probeer deze heerlijke snack nu nog maar eens te weerstaan!

Wochi mochi is geïnspireerd op de kleurrijke, Japanse straatcultuur. Hier worden deze eeuwenoude ‘geluksbrengers’ traditioneel gegeten tijdens nieuwjaar, maar tegenwoordig mag je er iedere dag van genieten! De snack is gemaakt van rijstdeeg en gevuld met overheerlijk roomijs en een verrassende kern. Je hoeft voor deze heerlijke lekkernij niet helemaal meer naar Japan te reizen, want Wochi Mochi ligt vanaf nu in het vriesvak bij jouw dichtstbijzijnde supermarkt.

Daarnaast is deze heerlijke lekkernij niet te missen, want de vrolijke en kleurrijke verpakking knalt je tegemoet. Eet deze snack als toetje, bij je high tea, ter afsluiting van een leuke date of als een lekkere snack voor tussendoor.

wochi-mochi

Verschillende smaken

Wochi Mochi komt in maar liefst vier verschillende smaken: Vanilla Strawberry, Chocolate Salted Caramel, Coconut Pineapple en Lime Raspberry. Bij de Vanilla Strawberry proef je eerst het subtiele laagje rijstdeeg en daarna een laag met vanille roomijs en aardbeien vulling. De Chocolate Salted Caramel is gevuld met chocoladeroomijs en heeft een vulling van gezouten caramel. De Coconut Pineapple is een combinatie van rijstdeeg, romig kokosijs en tropische ananas. Als laatste is de Lime Rasberry een mix van rijstdeeg, frisse limoenijs en zoete framboos. Hoe lekker is dat?! Wij kunnen bijna niet kiezen en krijgen geen genoeg van deze overheerlijke Japanse lekkernij.

TikTok

En we zijn niet de enige die weg zijn van deze Japanse ijssnack. Ook op TikTok gaat deze lekkernij helemaal viral. Meerdere TikTokkers hebben Wochi Mochi al geprobeerd en zijn ontzettend enthousiast over deze snack. Ga jij deze Japanse lekkernij ook uitproberen?

@saslookss TASTE TEST!!! Dit is zooo lekker omg😍🌈 Get your @Wochi Mochi now!!!!! #saslooks #fyp #wochimochi #wochimochichiicecream #partner #ad ♬ origineel geluid – Sasha Wittenberg

@jasmijndekoning Echt heerlijk🥰 #mochi #trending #foryou #foryoupage #fyp #icecream #voorjou ♬ Sunny Day – Ted Fresco