Je bent single, je hebt genoeg van dating apps, en je denkt nog steeds dat je ooit iemand zult tegenkomen. We dromen er allemaal van om ‘the one‘ te ontmoeten, maar dat blijkt toch lastiger dan het lijkt. En dat hoeft het helemaal niet te zijn.

dating app

Nu is er Inner Circle, de dating app die echt anders is en ervoor zorgt dat je elkaar in het echt ontmoet. Elke seconde in de app brengt je eigenlijk een stap dichterbij een offline date. Zo doen ze dat:

1. Je verspilt geen tijd aan nepprofielen

Je kunt gewoon niet weten wie er slechte bedoelingen heeft, en wie wél de moeite waard is om in het echt te ontmoeten. Inner Circle heeft daarom een team dat elk nieuw lid handmatig controleert. Dat betekent dat je met een gerust hart kunt matchen en chatten op de app, maar het betekent ook dat iedereen eerder kans maakt op een ontmoeting in het echte leven.

2. Een feest waar iedereen single is? Waar moet ik zijn?

Vaarwel schermtijd, hallo dansen op een dak met 200 singles. Deze app organiseert over de hele wereld complete feesten, van flirterige eetfestivals in Londen tot creatieve museum takeovers in Amsterdam. En na 500 evenementen weten ze precies hoe ze een feestje moeten geven.

3. Ontdek wie er single is in je favoriete cafés

Niemand benadert elkaar meer in het echt. Dat komt doordat je nooit weet wie er open staat voor een date. Wil je daar verandering in brengen? Bekijk je favoriete cafés op Inner Circle en ontdek andere singles die daar graag komen. Stuur ze een bericht, sla de koetjes en kalfjes over en spreek meteen af in jullie favoriete café.

4. Vanavond een spannende date? Heb je zo geregeld

Op Inner Circle tenminste. Zet je spontane date-idee onder ‘Who’s up for’ op je profiel en wacht tot iemand op het aanbod ingaat. Of kijk waar andere members vanavond willen daten en vraag ze gewoon eerst. Krijg je geen spijt van.

5. Je vindt er de beste date spots

Geen zorgen meer om het vinden van de perfecte plek voor een date. Bars, cafés en restaurants voor elk budget en elke vibe kun je (met aanbevelingen) vinden in de app.

6. Je kunt een gesprek beginnen dat ergens toe leidt

Ben je er klaar mee dat die veelbelovende matches vaak al voor de eerste date op niets uitlopen? Zo hoeft dating helemaal niet te zijn. Laat de gesprekssuggesties, gedetailleerde filters en slimme algoritmes op Inner Circle je matchen met iemand die op dezelfde golflengte zit.

7. Een zomer vol liefde in het vooruitzicht…

Komende zomer organiseert Inner Circle onder andere een pop up beach party, stoere wijnproeverijen en gezellige borrels na het werk, allemaal alleen voor singles. Als dit de zomer moet worden waarin je echt een leuke date ontmoet, registreer je dan en boek direct je ticket.

Waar wacht je nog op? Registreer je nu gratis bij Inner Circle.