Wat als er in je omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest wordt gevierd, maar jij nog geen idee hebt aan wie jij ooit het jawoord gaat geven? In de film ‘Marokkaanse Bruiloft’ volgen we Yasmine, die naast haar ambitie om advocaat te worden, op zoek gaat naar de liefde. Deze heerlijke romcom is eindelijk vanuit je eigen woonkamer te bekijken. En geloof ons: dat is iets wat je vanavond meteen moet gaan doen.

Marrokaanse Bruiloft
Bron: Marokkaanse Bruiloft

Marokkaanse Bruiloft

Marokkaanse Bruiloft draait om Yasmine die maar één droom heeft: succesvol advocaat worden. Yasmine haalt het ene na het andere diploma binnen en komt steeds dichter bij haar droombaan. Ondanks Yasmine haar successen, is haar omgeving vooral bezig met haar vrijgezelle status. Bij iedere bruiloft die Yasmine bezoekt, wordt haar namelijk gevraagd wanneer zij zelf in het huwelijksbootje gaat stappen. Annoying.

Yasmine wordt aangemoedigd door haar vriendinnen om de liefde een kans te geven. Met succes, want al gauw komen er twee knappe mannen op haar pad, maar zit hier de ware liefde eigenlijk wel tussen?

Potentiële liefdes

In de film zien we hoe Yasmine (Soumaya Ahouaoui) een handsome arts (gespeeld door Nabil Aoulad Nayal) tegen het lijf loopt. Een dikke auto, perfecte kledingstijl, knappe kop én een gevulde portemonnee: deze man lijkt perfect te zijn.

Een geheimzinnige automonteur (gespeeld door Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek) lijkt echter ook wat los te maken bij Yasmine. De fling met deze charmante automonteur wordt echter totaal anders wanneer hij plotseling een cliënt van Yasmine in de rechtbank wordt.

Bron: Marokkaanse Bruiloft

Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, neemt de fling met de stoere automonteur plotseling een andere wending. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

Pathé Thuis

Eén ding is duidelijk: het maken van de juiste keuze in de liefde is behoorlijk lastig. Maarre, het kijken naar een romcom als de film Marokkaanse Bruiloft is dat absoluut niet. De film is namelijk vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis. Dus, schenk een wijntje in, pak je favo snacks en kijken maar.