Heb je die o zo perfecte sneakers eindelijk weten te bemachtigen, zijn ze na één festival compleet verwoest. Herkenbaar? Dan wordt het tijd om een nieuw paar aan te schaffen. Nike heeft op dit moment sale, dus wij hebben onze favorieten onder de €100 voor je op een rij gezet.

nike schoenen sale

Alleskunners

Heb je een perfect paar sneakers in je bezit, dan is er eigenlijk weinig sprake van outfitstress. Een goed paar sneakers passen namelijk bij een festivaloutfit, een ietwat chique kantoorsetje, een zonnige zomerjurk of een winterse look. Heb je het perfecte paar weten te bemachtigen, dan zit je eigenlijk het hele jaar door goed.

Noemen we ons favo sneakermerk, dan is dat Nike. Zo blijven de ouderwetse Air Max 90 altijd goed en is een paar hoge of lage Nike Dunks ook niet uit onze garderobe weg te denken. Naast deze twee populaire modellen zijn ook de Nike Blazers weer terug van weggeweest én worden er steeds meer fashiongoeroes met Nike Cortez gespot.

Sneakers in de sale

Allemaal leuk en aardig, die verschillende modellen. Maar het kiezen van een juist paar kan behoorlijk lastig zijn. Nike heeft op dit moment enorm veel sneakers in de sale, dus de keuze is reuze. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij op de FEM FEM-redactie de sale van a tot z voor je uitgeplozen en onze favorieten op een rij gezet. Zo vonden we onderstaande exemplaren perfect voor de laatste zomerdagen.

5
nike 3
1
2

Zie je het al voor je? Een paar sneakers in een lichte kleur, gecombineerd met een all white outfit. Een perfecte combinatie met een zongebruind koppie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GINNEYNOA (@ginneynoa)

Favorieten voor de herfst

Maken we ons op voor de herfstdagen, dan zijn sneakers met iets meer zwarte accenten en aardetinten onze favoriet. Niet alleen combineer je deze paartjes goed bij een lange broek, ook maken ze een outfit met een rok nét iets minder tuttig. Een rok kan lastig te stylen zijn, maar influencer Ginney Noa laat zien dat je met een paar zandkleurige Nikes eigenlijk altijd wel goed zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GINNEYNOA (@ginneynoa)

Onze faves uit de sale? Komen ze:

1
1
2
nike sneakers