Je kent de struggle vast wel: je hebt een nieuw zwart shirtje maar je durft hem niet te dragen omdat je bang bent voor zichtbare roos op je schouders. Want ondanks dat iedereen wel eens last heeft gehad van roos, blijven de schilfers niet heel trendy. Gelukkig is er een wondermiddel dat helpt tegen roos en een jeukende hoofdhuid zodat jij weer vol zelfvertrouwen de deur uit kan. Maak kennis met de Scalp-Therapy lijn van Neofollics.

neofollics-scalp-therapy-mask_x668@2x
neofollics-scalp-shampoo_x668@2x

Last van een onrustige hoofdhuid?

Wist je dat gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid? En dat haarproblemen vaak hoofdhuidproblemen als oorzaak hebben? Er is dan ook een grote kans dat de gezondheid van jouw hoofdhuid de reden is dat je last hebt van roos. Goede verzorging van je hoofdhuid is daarom key wanneer je gezonde, shiny en roosvrije-lokken wilt.

Niks is haast vervelender dan je onzeker voelen over de conditie van je hoofdhuid. Want naast roos kun je ook last hebben van een onrustige- of jeukende hoofdhuid. We vertellen je snel meer over de oorzaak van hoofdhuidaandoeningen én wat je ertegen kunt doen.

Alles over hoofdhuidaandoeningen

Gezond haar begint dus bij een gezonde hoofdhuid. Wanneer je last hebt van een hoofdhuidaandoening kan dit zich uiten in een jeukende hoofdhuid, roos en irritaties. Super vervelend natuurlijk… Uit onderzoek blijkt ook dat zo’n 45,5% van de mensen last heeft van haarproblemen met als oorzaak hoofdhuidproblemen. Dat is bijna de helft (!) van de mensen. Maar naast dat het een vervelend gevoel kan geven (hallo jeukende hoofdhuid), kan het ook nog eens samen gaan met haarverlies en dunner wordend haar. Worst nightmare!

Als vrouw is ons haar één van de dingen waar we enorm veel waarde aan hechten. Het is niet voor niks dat een bad hair day onze hele gemoedstoestand kan omgooien. Gezonde lokken, en dús een gezonde hoofdhuid, is essentieel als we ons confident willen voelen. De oplossing? De Scalp-Therapy lijn van Neofollics Hair Technology.

Dé oplossing: Scalp-Therapy

Je kunt de conditie van je hoofdhuid verbeteren door simpelweg één productenlijn te gebruiken: de Scalp Therapy Shampoo en het Scalp Therapy Mask van Neofollics Hair Technology. De nieuwe formule van Neofollics Scalp Therapy verbetert de algehele conditie van je hoofdhuid en vermindert (extreme) roos, jeuk en irritaties. In totaal bestaat de lijn dus maar uit twee producten: een shampoo en een haarmasker. Best te overzien, toch? Terwijl de shampoo je hoofdhuid voedt, jeuk en irritaties verlicht en roos en schilfers vermindert, verbetert het haarmasker de algehele conditie van je hoofdhuid én verlicht het je haarproblemen.

Werkt het écht?

Wij zijn niet de enige die hebben ondervonden dat de nieuwe productenlijn van Neofollics écht werkt. Een testpanel van 90 personen (mannen en vrouwen) hebben de Scalp-Therapy-productenlijn getest, bestaande uit het masker en de shampoo. Het testpanel gebruikte beide producten 3 keer per week gedurende 28 dagen, en allemaal hadden ze last van problemen aan de hoofdhuid als eczeem en extreme roos.

Het resultaat? Bij 92% van het testpanel was de hoofdhuid aanzienlijk verbeterd na 4 weken de shampoo en het masker te hebben gebruikt. Bij 90% van de personen waren de schilfers en de extreme roos verminderd, en was er verbetering als er last was van seborroïsch eczeem. Last but not least: bij 94% van de personen was de jeuk aan de hoofdhuid drastisch afgenomen. Want laten we eerlijk zijn, niks is zo vervelend als een jeukende hoofdhuid!

Dus, wil je voorgoed afrekenen met roos op je kleding? Je kunt de Scalp-Therapy lijn scoren bij Neofollic’s partner De Haargroeispecialist. Zij zijn al sinds 2011 dé specialist voor producten tegen haarverlies en een gezondere hoofdhuid. Bij de Haargroeispecialist worden alleen producten verkocht met een bewezen en geteste werking. Zo weet je altijd dat je de producten die je aanschaft jouw ook helpen met je situatie. Je kunt hier ook terecht voor onafhankelijk advies. Samen selecteren ze producten die passen bij jouw situatie en persoonlijke voorkeuren.