Grote kans dat die hete temperaturen een flinke shopdrang bij je los hebben gemaakt. Ben je van plan jezelf een nieuwe zomergarderobe aan te meten, dan weten wij waar je deze zomer moet zijn. Van hoge kortingen tot aan een dagje-uit-gevoel: dit is waarom je asap een bezoekje aan Batavia Stad Fashion Outlet moet brengen.

Shopwalhalla

Zeggen we zomer, dan zeggen we nieuwe zomergarderobe. Stiekem is er niets lekkerder dan jezelf van top tot teen in een nieuwe outfit hijsen – en dat snappen ze bij Batavia Stad. Dit shopwalhalla biedt een giga keuze aan collecties van verschillende bekende merken, gecombineerd met sieraden en zelfs de knapste items voor in je keuken. En dat allemaal met kortingen van 30% tot 70%.

Alle verschillende winkels bevinden zich in Batavia Stad, waardoor je een bezoek gerust als een dagje weg kunt beschouwen. Zo strijk je tussen het shoppen door neer in één van de cafés en restaurants, kun je een bezoekje brengen aan de musea van Batavialand (of partner en kids hier dumpen) én kun je na afloop nog een frisse neus halen tijdens een wandeling in de Oostvaardersplassen.

Van New Balance tot My Jewellery

Op zoek naar een nieuwe zonnebril voor je festivalbezoeken? Of wil je een paar New Balance sneakers die bij elke outfit matchen? Batavia Stad opende afgelopen jaar flink wat nieuwe winkels, waar je je zomergarderobe sowieso een upgrade mee kunt geven. Zo openden winkels als My Jewellery, American Vintage, Sandro, Ace & Tate, KOMONO, New Balance, The North Face en Maje haar deuren in het shopwalhalla.

Ook bij deze populaire merken vind je in Batavia Stad lekkere kortingen. Zo ontvang je bij de Ace & Tate-winkel in Batavia Stad 50% korting op je tweede zonnebril. Ook scoor je bij een topmerk als The North Face de fijnste producten met kortingen van 30% tot 70%.

Zomeragenda

Deze zomer is een bezoekje aan Batavia Stad extra interessant, aangezien er – naast de heerlijke winkels – ook allerlei leuke events te vinden zijn. Zo stond Batavia Stad in de maand juni volledig in het teken van Pride. Op 1 en 2 juli vindt in Batavia Stad het Summer Event by LINDA. plaats, waarbij verschillende winkels dat weekend een speciaal door LINDA.-stylisten geselecteerde collectie aangeboden wordt én je tijdens het shoppen kunt genieten van livemuziek met saxofonist.

Heel de zomervakantie lang is er bij Batavia Stad een Big Summer Sale, wat betekent dat er extra kortingen bovenop de outletprijzen van de 250 verschillende merken worden gegooid. En heb je geen tijd om overdag een bezoekje te brengen, dan hoef je niet in paniek te raken. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli is het Late Night Shopping in Batavia Stad. Dat wil zeggen dat je in alle rust tot 22.00 uur ’s avonds kunt shoppen. Extra fijn: je kunt tijdens deze avonden gratis uitrijden na 20.00 uur, dat scheelt toch weer!

Sta je te popelen om te shoppen in Batavia Stad, dan hoef je je over het vervoer geen zorgen te maken. Kies je namelijk voor de auto, dan is er altijd een parkeerplek op de hoek. Ga je met het OV, dan is NS-station Lelystad in de buurt. Meer informatie over Batavia Stad Fashion Outlet vind je via deze link.