Laten we eerlijk zijn, sieraden maken écht je outfit. Het combineren van veel verschillende items is al jaren in en er duiken constant nieuwe merken op om dit mogelijk te maken. We hebben de nieuwste trend gespot die in 2023 helemaal it gaat worden, deze gaan we aan je laten zien.

sieraden vrouw influencer

Gold plated met steentjes

De trend die we hebben gespot bij influencers is er eentje waar we volledig achter staan: gold plated sieraden met steentjes. En dan niet 1 item, maar een combinatie van talloze items die samen een ware jewelry party maken.

We hebben een merk gevonden dat een geweldige collectie gold plated sieraden aanbiedt en wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Oorbellen

Het merk waar ons oog direct op viel is Rebelle Amsterdam. We hebben meerdere influencers gespot met items van Rebelle Amsterdam, en wat zijn ze knap!

Rebelle sieraden

Deze oorbellen zijn onze favoriet: Zirconia Medium Hoops, gemaakt van sterling silver met een 18K gold plated laag. Je kan ze dragen op ieder moment: of je er nu elegant wilt uitzien in een jurkje of voor een edgy look gaat in een jeans met sneakers en een oversized hoodie, de hoops maken het voor je af.

Heb je een tweede gaatje en wil je wat extra’s? Combineer ze dan met deze Blink Of An Eye earrings. Een echte ear party!

Hoops
Eye earrings

 

Armband en ketting

Deze bangle is een echte eyecatcher. Hij is gold plated en ziet er daarmee enorm chic uit.

Ketting

Amazing: deze gold plated ketting is volledig ingelegd met steentjes. Draag je ‘m bij een basic sweater dan zal je outfit er direct uitzien of je er uren aandacht in hebt gestoken. Ook is het een topper voor je nachtelijke escapades, waar je enorm zal stralen met je party top.

Perfectly priced

Allemaal leuk, dat gold plated, maar dat is toch hartstikke duur? Don’t worry. In tegenstelling tot veel andere merken, zijn de sieraden van Rebelle Amsterdam enorm goed geprijsd voor de kwaliteit die je krijgt. Niet overpriced, meer perfectly priced dus. Een setje oorbellen of een ketting koop je al vanaf 25 euro. Ook leuk om cadeau te doen!

Rebel x Belle

Dat Rebelle Amsterdam mooie items kan maken hebben ze wel bewezen. Nu blijken ze ook nog ergens voor te staan. Hun motto is celebrate every you, waarmee ze je willen aanmoedigen om iedere look, mood en versie van jezelf te vieren.

Rebelle dames sieraden

De sieraden sluiten hier fantastisch bij aan, want met de items kan je eindeloos combineren. Of je nou in je sweater en jeans loopt of gaat dansen in een kort topje – Rebelle Amsterdam maakt je outfit af.

Lucky you, Rebelle Amsterdam heeft ons voorzien van een kortingscode voor de lezers. Met de code FEMFEM20 krijg je 20% korting op de gehele collectie. Shopse!