Na maanden geen feestje in je agenda te hebben gehad door de maatregelen, ziet aanstaand festivalseizoen er rooskleurig uit. De wereld gaat langzaam weer open, en stiekem krijg je steeds meer zin om met een drankje in je hand en de zon op je gezicht op een festival te staan. Als je het, net als ons, groots aan wilt pakken dit jaar hebben we dé festivaltip voor je: UNTOLD festival 2022.

UNTOLD festival

Misschien heb je nog nooit van UNTOLD festival gehoord (shame on you), en misschien ook wel. UNTOLD festival vindt plaats in Roemenië en behoort tot één van de tofste dance festivals wereldwijd! Er is letterlijk voor ieder wat wils. Zo heb je EDM, underground- en popmuziek. Of je nu alleen, met je bestie of met je hele vriendengroep gaat, iedereen gaat ongetwijfeld een geweldige tijd hebben.

untold festival 2022 untold festival 2022 stage

Als je UNTOLD festival bezoekt waan je jezelf al snel in een sprookjesachtige sfeer. Aan letterlijk alles is gedacht: de juiste artiesten, de aankleding en de omgeving. Het thema dit jaar is Temple of Lúna, wat betekent dat er een hoop magie in het verschiet ligt. Eén ding is zeker: dit festival mag je niet missen dit jaar.

De line-up

Hi, let’s talk line-up now, want dus is echt waanzinnig. Er komen dit jaar mega veel bekende namen naar UNTOLD festival als David Guetta, Anne-Marie, Kygo, en als klap op de vuurpijl G-Eazy (je weet wel, die rapper met die méga zwoele stem die nog een tijdje met het Nederlandse topmodel Yasmin Wijnaldum aan het daten was). I mean, raap ons op! Maar ook ons eigen kikkerlandje wordt vertegenwoordigd door artiesten als Oliver Heldens en Reinier Zonneveld (die een LIVE set gaat doen, OMG). De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

untold festival line up

Voor ieder wat wils

Op UNTOLD festival is er letterlijk voor ieder wat wils. Zo kunnen dance-liefhebbers helemaal uit hun dak gaan (thanks to Major Lazer) en kunnen de technovlinders na maanden van stilzitten ook weer een paar dansjes wagen op de beats van Paul Kalkbrenner. Die gaat namelijk een LIVE (!) set doen op de mainstage. AAAH!

Ben je helemaal ready to go? Dan zijn er nog een paar praktische dingen die handig zijn om te weten. UNTOLD festival vindt plaats van 4 tot en met 7 augustus in Cluj-Napoca, Roemenië. Je hebt al een ticket vanaf €149, wat dus mega cheap is voor 4 dagen non-stop (!) feesten.

Dus, heb je zin om 4 dagen lang mega hard te feesten, te dansen in de zon, cocktails in alle kleuren van de regenboog te drinken, je favo festival outfit weer uit de kast te trekken én gewoon een onvergetelijke tijd te hebben? Dan kun je hier je tickets voor UNTOLD festival scoren.