Tammy Slaton kunnen we zien in de TLC-serie 1000-lb sisters. In deze serie volgen we de twee zussen in hun afvalproces en zien we hen vaak struggelen hiermee. Tammy had één specifiek doel voor ogen toen ze begon aan haar afvalproces. And guess what? Ze heeft een enorme mijlpaal bereikt en haar toekomst ziet er steeds rooskleuriger uit.

tammy 1000-lb sister gewicht verloren bereikt enorme mijlpaal
Bron: TLC

Afkickkliniek

Tammy opende eindelijk haar ogen aan het eind van het derde seizoen. Het ging enorm slecht met haar en sommige organen stopten zelfs met werken. Tammy was hier enorm van geschrokken en zette eindelijk de stap om naar een afkickkliniek te gaan. Dit heeft enorm goed uitgepakt voor de realityster. Ze is enorm veel kilo’s kwijt geraakt. Op haar zwaarste punt woog ze namelijk 325 kilo en dit heeft Tammy om te weten zetten naar 181 kilo. Chapeau!

Tammy had één doel voor ogen. Ze wou een maagoperatie ondergaan. Voor deze operatie mocht je maximaal 249 kilo wegen. Enne, goed nieuws, omdat Tammy zoveel is afgevallen heeft ze haar doel bereikt. De realityster komt nu eindelijk in aanmerking voor de operatie.

Enorme mijlpaal

TLC deelde onlangs een paar fragmenten uit het vierde seizoen van de serie 1000-lb sisters. Hierin was te zien dat Tammy in spanning aan het wachten was op de komst van haar halfzussen. Het was een lange tijd geleden dat ze haar zussen in het echt gezien had. De realityster had er daarom super veel zin in. Toen de halfzussen arriveerde bij de afkickkliniek zagen ze direct dat Tammy heel wat kilo’s kwijt was.

Tammy komt nu eindelijk in aanmerking voor de maagoperatie. Ze heeft haar doel bereikt en dit is een enorme mijlpaal voor haar. “Ik heb het gewoon gedaan! Ik voel me zo ontzettend goed. Trots… er gaan allerlei emoties door mij heen”, vertelt de realityster aan TLC. Tammy is niet de enige die trots is. Haar halfzussen zijn door het dolle heen en zijn enorm trots op de prestatie die Tammy heeft neergezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TLC (@tlc)