De Amerikaanse serie 1000-lb Sisters gaat over 2 zussen die struggelen met afvallen. Amy Slaton-Halterman en haar zus Tammy Slaton wonen in Dixon. Ze hebben beide flink overgewicht en in de serie is te zien hoe ze hier dagelijks mee dealen. Hoewel ze hier het erg moeilijk mee hebben lijkt er verandering in te zijn gekomen. De oudste zus Tammy is namelijk enorm veel afgevallen en deelt een foto op social media van de transformatie.

tammy slaton 100-sb sister afgevallen resultaat
Bron: TLC

Zwaarste punt

De serie kent meerdere seizoenen. Aan het einde van het derde seizoen ging het enorm slecht met Tammy. Haar longen werkten niet meer en waren langzaam aan het opgeven. Ze heeft moeten vechten voor haar leven. Super heavy. Gelukkig opende dit haar ogen en is ze naar een afkick kliniek gegaan. In deze kliniek heeft ze velen successen gehaald en is Tammy gaan vechten voor haar gezondheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tammy Slaton (@queentammy86)

In de serie is te zien hoeveel de zussen wegen tijdens de weegmomenten. Tammy woog op haar zwaarste punt maar liefst 325 kilo en kon niet eens zelfstandig op haar voeten staan. Ze wil enorm graag een operatie ondergaan, maar het maximale gewicht dat je hiervoor mag wegen is 249 kilo. Dit was voor haar het keerpunt.

Operatie in zicht

Dankzij de afkickkliniek en de mindset van Tammy is het haar gelukt om veel af te vallen. Ze weegt nu maar liefst 181 kilo en dat betekent dat ze heel wat kwijt is. Ze kan nu zelfs weer zelfstandig staan. Een enorm goede prestatie. Enne, goed nieuws. Tammy mag nu onder het mes voor de operatie die ze zo graag wilde. Ze deelt deze prestatie op haar Instagram-account. Door middel van een selfie kon iedereen zien dat ze is afgevallen. Het gezicht van Tammy is nu namelijk veel smaller en dat vielen haar volgers op, want zonder dat Tammy een caption bij de foto had gezet kreeg ze enorm veel reacties over dat haar volgers trots zijn.

Zo reageert een volger: “I think I speak for everyone when I say WE ARE SO PROUD OF YOU 👏.” Deze comment is de top-comment geworden en heeft maar liefst 2.744 likes gekregen. En wij zijn het met deze fan eens. Laten we hopen dat Tammy tijdens deze strijd niet op gaat geven!