Ojeeee, de verveling slaat toe. Dit is zonde van je tijd. Daarom geven wij je inspiratie met 15 originele ideeën die je kunt uitvoeren als jij je verveelt. Na het lezen van dit artikel hoef jij je dus nooit meer te vervelen, Yay!

joshua-rawson-harris-md7cCWYVq9U-unsplash

1. Re-organise je kledingkast

Sta jij elke dag weer voor je kledingkast, en heb je geen idee wat je aan moet trekken? Herkenbaar! Dan is het re-organiseren van je kledingkast een hele goede tip! Hiermee steel jij je verveling en krijg je weer een dosis nieuwe outfit inspo! Een win-win situatie dus.

2. Maak je laptop schoon

Weet je wel niet hoeveel bacteriën er op jouw laptop zitten? Genoeg! Iel…. Hoogste tijd om je laptop een keer helemaal te cleanen! Gebruik wel alcoholvrij schoonmaakmiddel voor je scherm, anders gaat het mis.

3. Maak een moodboard

Hoe leuk is het om creatief bezig te zijn? Duh, super leuk! We doen het alleen allemaal veel te weinig. Pak daarom een tijdschrift en scheur of plak de leukste plaatjes bij elkaar. Tevreden met het resultaat? Geef je moodboard een mooi plekje boven je bed of in je woonkamer.

4. Re-organise je telefoon

Al die verschillende apps van tegenwoordig….Welke staat ook alweer waar? Reorganiseer je telefoon een keer als jij je verveelt! Maak (als je dit handig vindt) verschillende mapjes aan met categorieën, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar een bepaalde app. Extra tip: verwijder apps die je al maanden niet gebruikt.

5. Bel iemand die je lang niet hebt gesproken

Of het nou je oma is, je vriend(in) van vroeger, je tante of een oude collega,- iemand opbellen en even kletsen is altijd goed! Dit is een kleine moeite waarmee je niet alleen jezelf, maar (waarschijnlijk) ook de ander erg blij mee maakt!

6. Luister naar een podcast

In wat voor vibe je ook bent, een podcast luisteren is altijd goed. Je hebt namelijk enorm veel verschillende podcasts: om lekker te lachen, te ontspannen of juist als je even de behoefte hebt om te huilen (heeft iedereen weleens). Een ander voordeel van podcasts: je kunt ze altijd en overal luisteren! Ga een stukje wandelen of blijf juist lekker op de bank liggen.

7. Doe een korte workout

Zin om even de benen te strekken en je hoofd leeg te maken? Doe een korte BBB-workout! Geloof ons, je zult je hierna een stuk beter voelen. Open Youtube, zoek het perfecte workout filmpje uit en letsgo!

8. Bezoek een markt

Even een frisse neus halen in de buitenlucht kan nooit kwaad. Een markt rondstruinen is daarom een heel goed plan! En wie weet: misschien vind je wel een echte parel voor in je kledingkast of woonkamer.

9. Pin it!

En nee…we bedoelen geen geld pinnen, maar Pinterest pinnen! Geloof ons, zodra je Pinterest hebt geopend ben je echt wel een tijdje zoet. Maak verschillende borden aan en pin erop los!

10. Ga opzoek naar nieuwe recepten

Elke dag weer iets nieuws bedenken wat je wil gaan eten is nogal een prestatie. Gebruik je verveel tijd daarom om een lijstje te maken met wat nieuwe recepten! Hier kun je tevens Pinterest voor gebruiken (écht ideaal die app), of je gebruikt bijvoorbeeld de app van Albert Heijn.

11. Zoek uit hoe jij meer geld kunt verdienen

Meer geld verdienen? Yes please! Ga voor jezelf na op wat voor manier jij meer geld zou kunnen verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een eigen bedrijfje, of een simpelere manier: verkoop je kleding.

12. Probeer een nieuwe haarstijl

Je eigen haar zat? Een kappersbeurt is echt niet altijd nodig! Bekijk wat tutorials op Youtube en probeer de gekste dingen met je haar.

13. Doe yoga oefeningen

Kom even helemaal tot rust met wat yoga oefeningen. Extra chill: je hoeft de deur niet uit! Ga op een handdoek of kleed in je woonkamer zitten en probeer een paar yoga oefeningen. Wie weet gaat het je super goed af. Zo niet, nevermind, dan heb je ook weer gelachen.

14. Update je LinkedIn

We snappen dat LinkedIn misschien niet het meest glamouros platform is, maar het is erg belangrijk voor je toekomst om je profiel up to date te houden. Ga hier dus mee aan de slag.

15. Zet de radio aan

Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als jij je verveelt, de radio aanzetten. Gek genoeg kan de radio je uren vermaak bieden, dus waar wacht je nog op?

Lees ook: 30 dingen die je kunt doen tegen verveling