Heb jij altijd al een keer naar New York willen gaan maar waren de dure vliegtickets de reden voor een andere bestemming? Daar komt nu een einde aan. Met Ryanair vlieg je vanaf September voor maar 175 euro naar The Big Apple.

Hoe dan?

Dit vrolijke nieuws werd gister door de marketing director van Ryanair bekend gemaakt. Ze willen ook transatlantische vluchten gaan aanbieden maar dan wel op de manier waarop we dat van Ryanair gewend zijn: lekker cheap. Dit gaan ze doen door samen te werken met twee andere vliegmaatschappijen: Norwegian en Aer Lingus. Deze maatschappijen bieden sowieso al vluchten naar Amerika aan. Je vraagt je vast af waar nu het addertje onder het gras zit? Er is inderdaad een klein addertje: de vluchten zijn altijd met een tussenstop. Het eerste stuk vlieg je dan met Ryanair en dan wordt je verder vervoerd door een van de eerder genoemde vliegmaatschappijen. Even in- en uitstappen dus maar verder geen stress om tickets of bagage, dit wordt allemaal geregeld.

new-york-femfem

175 euro

Natuurlijk gaan de vluchten niet altijd dit bedrag kosten. Maar wanneer je van België naar Ierland vliegt is dit mogelijk voor 75 euro en vanuit daar kost het je nog maar 100 euro als je de juiste vlucht uitzoekt. Even puzzelen dus, maar dan heb je wat.