Wat ons betreft kan je het weekend niet beter inluiden dan door een Espresso Martini te drinken. Deze ijskoude cocktail met espresso, vodka en een koffielikeur is sowieso ons go to drankje. Avondje met je vriendinnen op de planning? Dan gaat deze topper van 2 liter sowieso goed van pas komen.

Espresso Martini

Voor een goede Espresso Martini heb je niet veel ingrediënten nodig. Met een espresso, scheut vodka, scheut koffielikeur en een flinke hoeveelheid ijs ben je al een heel eind op weg. Schud de boel door elkaar met een cocktailshaker et voila, het drinken kan beginnen.

Maarre, heb jij nogal een flinke vriendinnengroep die ook nog eens allemaal van een Espresso Martini houden? Dan ben je waarschijnlijk de hele avond bezig met het shaken van je cocktail. En je hebt wel wat beters te doen.

2 liter pak

Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing, zo ook voor het eindeloos shaken van Espresso Martini’s. Feminaè ontwierp hierom een pak Espresso Martini van – jawel – 2 liter. En daar kan je zo’n 24 glazen uithalen. Deze variant van de cocktail is daarnaast ook nog eens extra bijzonder. Het drankje bevat namelijk de smaak van Violet Crumble, een chocoladereep die in Australië enorm populair is.

De Espresso Martini in dit huge pak bevat dus espresso, een speciale koffielikeur en vodka. Daarnaast vind je in de verpakking ook nog een zakje met kruimels Violet Crumble, zodat je je cocktail ook kunt aftoppen.

Espresso Martini
Bron: feminaè

Cheersen maar

Ondanks dat het 2-literpak van Australische afkomst is, lijkt het erop dat we het gewoon naar Nederland kunnen shippen. Voor dit gigantische pak betaal je ongeveer €80, maar dat is het wat ons betreft hartstikke waard. Want eh… de hele avond Espresso Martini’s drinken, zonder er enige moeite voor te doen? Sign us up!

Je shopt het gigantische pak met Espresso Martini via deze link. Wees er snel bij, want voor je het weet is het drankje uitverkocht.