De Bachelor keert terug met een gloednieuw seizoen, maar deze keer staan niet één, maar twee knappe vrijgezellen in de schijnwerpers. Paul (31) en Rien (33) openen hun harten voor een tropisch avontuur op Zanzibar. Vanaf donderdag 7 maart is het wekelijks te volgen op Videoland. Benieuwd wie de 26 dames zijn die strijden om de harten van deze aantrekkelijke bachelors te veroveren?

de-bachelor-2024-singles
Bron: Jasper Suyk

Alinda, 27

‘The Beauty & the Brains’ is een titel die Alinda op het lijf geschreven staat. Ze is gepassioneerd over coderen en cijfers en kan er geen genoeg van krijgen. Hoewel ze de juiste formule voor liefde nog niet heeft gevonden, hoopt ze haar kansen op romantiek te vergroten bij de Bachelor(s). Met haar intelligente en haar betoverende verschijning is ze vastberaden om haar ware liefde te vinden tijdens dit avontuur.

Amanda, 27

Amanda bevindt zich als marketeer in een echte mannenomgeving bij een autodealer. Omringd door zoveel vrouwen zal ze even moeten wennen, maar als ze eenmaal haar draai heeft gevonden, straalt ze een ‘what you see is what you get‘-houding uit. Ze verlangt naar iemand die er áltijd voor haar is, zelfs als ze net uit bed stapt.

Amber, 29

Amber laat zich graag leiden door tekens en symbolen. De afgelopen tijd is ze herhaaldelijk een roos tegengekomen, een teken dat haar pad lijkt te kruisen met iets bijzonders. Of dit een voorteken is van haar toekomstige romantische ontmoeting met een van de Bachelors moet echter nog blijken. Amber blijft hoopvol en kijkt uit naar wat het universum voor haar in petto heeft!

Beate, 27

Beate zet zich als diabetespatiënt actief in voor meer bewustwording rondom deze aandoening. Ondanks dat haar bloedsuikerspiegel soms schommelt, straalt ze altijd van energie. Met haar vastberadenheid krijgt ze vaak wat ze wil, en nu hoopt ze bij de Bachelor ook haar ultieme wens te vervullen: liefde vinden.

Caitlin, 31

Caitlin is werkzaam in de corporate evenementenindustrie. Haar scherpe humor en ongebreidelde spontaniteit worden niet altijd door iedereen begrepen, maar juist deze onverzettelijkheid voegt een charme toe aan haar persoonlijkheid. Ze houdt niet van half werk: het is ofwel goed, of helemaal niet. Deze vastberadenheid zal haar zeker van pas komen tijdens haar deelname aan het programma.

Claudia, 36

Claudia is een enorme flapuit, recht voor zijn raap en heeft geen filter. Ze is open-minded en weet precies wat ze wil, maar met zoveel leuke mannen in Amsterdam is het moeilijk kiezen. Het is dan ook geen verrassing dat ze vaak last heeft van haar nek.

Debora, 26

Debora heeft een voorliefde voor mannen met een imposante neus; volgens haar een van de zeven schoonheden. Voor haar is het belangrijk dat een man zelfbewust is en weet wat hij wil. Afkomstig uit een klein dorp, valt ze daar op als een opvallende verschijning. Haar motto ‘more is more‘ past perfect bij haar persoonlijkheid.

Deyhane, 25

Deyhane geniet van de drukte en voelt zich prima thuis in een villa vol vrouwen. Ze koestert de lange gesprekken die ze met anderen kan voeren. Hoewel haar liefdesverleden nog non-existent is, hoopt ze daar verandering in te brengen door deel te nemen aan The Bachelor.

Eline, 27

Eline is veelzijdig en staat open voor allerlei avonturen, of het nu gaat om een avondje champagne drinken of een weekend wildkamperen. Ze verlangt naar een lange man, bij voorkeur het yup-type, die verder kijkt dan haar flirtvaardigheden. Hoewel ze vindt dat ze niet zo goed kan flirten, compenseert haar vlotte babbel dat ruimschoots.

Femke, 29

Femke heeft de grijze winters in Nederland verruild voor het zonnige Bali. Oorspronkelijk afkomstig van Terschelling, is het eilandleven haar niet vreemd. Deze ervaring kan haar goed van pas komen op Zanzibar, waar ze hoopt een Bachelor te vinden die, net als zijzelf, volledig voor de liefde gaat

Isa, 26

Isa werkt als doktersassistent en geeft COVID-vaccinaties bij mensen thuis. Ze is besmet met het reisvirus en droomt ervan om haar toekomstige kinderen in het buitenland te laten opgroeien. Op Zanzibar hoopt ze een oprechte connectie te vinden.

Isabel, 28

Isabel is een geboren en getogen Amsterdammer. Als ze met haar vriendinnen buiten de stadsgrenzen komt, grapt ze vaak: “Oei, ik ben buiten Amsterdam!” Voor het avontuur van de Bachelor moet ze echter nog veel verder weg. Een man in een pak trekt snel Isabel’s aandacht, en gelukkig zullen de Bachelors regelmatig in pak te zien zijn, precies naar haar smaak.

Jip, 31

Deze avontuurlijke dame deinst niet terug voor een sprong in het diepe. Tijdens de pandemie kocht Jip een auto, legde een matras achterin en vertrok op reis. En ze is niet meer teruggekomen: tegenwoordig woont ze in Portugal. Jip valt absoluut niet voor deftige types, maar eerder voor stoere en relaxte mannen.

Jospehine, 25

Mensen onderschatten Josephine vaak. Ze zijn verrast dat er achter haar blonde lokken zo’n slimme dame schuilt. Voor haar staat humor bovenaan in een relatie. Ze zoekt iemand die grappiger is dan zijzelf, zodat ze niet altijd zelf de grappenmaker hoeft te zijn

Maud, 33

Maud beschrijft zichzelf graag als een echt popje. Zelfs voor een snelle trip naar buiten om het vuilnis weg te zetten, zou ze nooit zonder make-up de deur uitgaan. Als het op liefde aankomt, laat ze haar strijdlustige kant zien. Ze gelooft sterk dat liefde veroverd moet worden en niet zomaar op een presenteerblaadje wordt aangeboden.

Milan, 30

Milan heeft een passie voor muziek en brengt haar vrije tijd het liefst door met salsadansen en bachata. Een leven vol routine is niets voor haar. Ze valt voor mannen met donker haar en een sportieve bouw; die weten haar hart sneller te laten kloppen. Voorlopig danst ze nog solo, maar ze hoopt binnenkort een partner te vinden om samen de dansvloer te betreden. Want, zoals ze zeggen, it takes two to tango!

Naz, 32

Naz heeft haar studie rechten afgerond en werkt als jurist aan complexe beroepszaken. Door haar werk is ze gewend aan uitdagende situaties en laat ze zich niet snel van haar stuk brengen. Toch kijkt ze ernaar uit om weer dat opwindende gevoel van beginnende verliefdheid te ervaren.

Noor, 24

Noor is werkzaam als marketeer en heeft dus een talent voor het verkopen van dingen, maar ze is kritisch als het gaat om mannen. Tijdens haar deelname aan het programma wil ze dat loslaten, omdat ze denkt dat het haar misschien wel belemmert in het vinden van een partner. Ze is op zoek naar mannen met diepgang!

Oelinda, 30

Oelinda is een schrijfster en beschouwt zichzelf als een oude ziel. Met een flinke dosis levenservaring is ze een vrouw vol wijsheid. Haar krachtige uitstraling kan mannen soms afschrikken, vooral omdat ze hoge verwachtingen heeft van haar toekomstige partner. Ze legt de lat hoog, maar alleen omdat ze gelooft in wederzijdse kwaliteit en inzet.

Roos, 28

Roos bevindt zich in een persoonlijke ontdekkingstocht en volgt nu alleen haar eigen verlangens. Ze reist veel en verdiept zich volledig in de wereld van yoga en meditatie. Deze meditatieve rust combineert ze graag met wat feestelijkheid. Hoewel haar ultieme droom een ​​gezin en een huisje is, wil ze tot die tijd alles uit het leven halen.

Rowan, 29

Rowan, een basisschooljuf, belichaamt vriendelijkheid: dit blijkt wel uit de grote vriendinnengroep die ze om zich heen heeft. Haar mantra is: ‘wat hebben we het toch goed.’ Maar ondanks haar tevredenheid hoopt ze door deel te nemen aan het programma nog meer uit het leven te halen, met name door liefde te vinden bij een van de twee Bachelors. Hoewel ze stiekem een zwak heeft voor het kakker-type, hecht ze het meeste belang aan diepgaande gesprekken en authenticiteit.

Shalina, 34

Shalini wordt vaak jonger ingeschat dan haar werkelijke leeftijd, en dat komt door haar levendige persoonlijkheid. Hoewel ze open staat voor liefde, is ze ook gelukkig in haar eigen gezelschap. Toch hoopt ze de liefde te vinden tijdens haar avontuur op Zanzibar. Als dat niet gebeurt, is het ook geen ramp.

Tatum, 24

Deze levenslustige dame is in het dagelijks leven model, maar hecht meer waarde aan innerlijke groei dan aan uiterlijk vertoon. Zelfontwikkeling staat voor haar bovenaan de prioriteitenlijst. Tatum verlangt naar diepgang, zowel bij zichzelf als in een partner. Het maakt haar niet uit hoe iemand eruitziet, zolang die persoon maar een rijke innerlijke wereld heeft verkend en open staat voor een innerlijke reis naar zelfontdekking.

Veerte, 23

Deze down-to-earth Friezin vertrok op zeventienjarige leeftijd naar de hoofdstad, maar nu begint Amsterdam haar ook te klein te worden. In de zomer is Veerte te vinden op Ibiza, en ze houdt ervan om daarnaast veel te reizen. Een man die geen interesse heeft in het buitenland is voor haar een afknapper. Ze zoekt iemand die het beste van twee werelden combineert: een beetje zakenman, maar ook een echte surfliefhebber.

Yvette, 29

Yvette is grootgebracht tussen geiten, paarden, schapen en honden. Nu woont ze in Amsterdam en runt ze haar eigen bedrijf. Ze waardeert het als een man ook ondernemend is. Hij hoeft niet per se het type te zijn dat gewend is aan bewondering van vrouwen, maar ze zoekt wel iemand die moeite doet voor haar.

Yvonne, 33

Yvonne streeft ernaar de beste fotograaf ter wereld te worden. Ook voor haar persoonlijke leven heeft ze een visie: uiteindelijk wil ze zich graag settelen met een partner. Maar ze voelt geen druk om bij de eerste ontmoeting meteen te denken ‘dit wordt mijn toekomstige echtgenoot.’ Meestal ontwikkelt Yvonne gevoelens vanuit vriendschap.