Dat pretparken het leuk vinden om uit te pakken rondom Halloween kennen we onderhand wel dankzij Walibi met hun jaarlijkse Fright Night en Disneyland Parijs die hun pretpark omtovert en versiert voor de feestdag. Vooral tijdens Fright Night gaat het erom om mensen te laten schrikken maar in Amerika gaan ze net een stapje verder.

opgesloten Halloween FEM FEM

30-Hour Coffin Challenge

Een challenge wat absoluut niet is gemaakt voor mensen met claustrofobie maar in Six Flags in St. Louis, Missouri in de Verenigde Staten kan je je laten opsluiten voor 30 uur in een kist. Beloning? 2 seizoenspassen voor het pretpark en $300. Mensen kunnen zich aanmelden om hieraan mee te doen waarbij Six Flags zes mensen gaat uitkiezen om daadwerkelijk mee te doen. De regels van de challenge zijn vrij duidelijk: de deelnemers moeten proberen om 30 uur lang in de kist te blijven. Wel krijgen ze elk uur een plaspauze van zes minuten en mogen ze kussens, dekens en hun mobiele telefoons mee nemen.  Snacks zijn niet toegestaan om mee te nemen maar no worries, Six Flags zorgt er wel voor dat je eten krijgt.

Screen Shot 2018-09-26 at 11.39.54

Kortom, durf jij het aan om 30 uur lang opgesloten te zitten in een kist? Zorg dan dat je 13 oktober in St. Louis te vinden bent.

Lees ook meer over de nieuwe horrorserie van Michiel Huisman wat net voor Halloween op Netflix verschijnt.