Koffie maken is een hele kunst. Waar wij nog steeds moeite hebben om überhaupt de melk op te kloppen, kunnen anderen zelfs hartjes en leuke patroontjes uit de melk tevoorschijn toveren. Maar deze 3-D dieren ‘koffiekunst’ is pas écht next-level.

Koffiekunst-panda-femfem

Leo’s Espresso

Leo’s Espresso staat bekend om haar kunsten met melk. Dit koffietentje weet van jouw latte een echt kunstwerk te maken. Met het grootste gemak maken ze bij Leo’s van het melkschuim kleurige 3-D diertjes. Naast olifantjes, beertjes en andere dieren maken ze bij deze koffiezaak ook je favoriete personages uit jouw kindertijd in de melkschuim. Doe ons maar een ‘Hello Kitty latte macchiato met vanille’. Helaas moet je wel een stukje reizen om deze leuke koffies te kunnen drinken. Het tentje bevindt zich namelijk in Hong Kong. Ach, een mens moet altijd wat te dromen hebben toch?

Hellokitty-koffiekunst-femfem 3d-koffiekunst-femfem nijntje-koffiekunst-femfem koffiekunst-3d-femfem Koffiekunst-panda-femfem

Dansende beestjes

Net wanneer je dacht dat koffies niet schattiger konden, willen we dit nog even met jullie delen. Bezoekers van Leo’s laten hun diertjes namelijk graag dansen. Wij zijn om en zetten sparen voor Hong Kong bovenaan ons lijstje voor dit jaar.