Die tijden in de pandadroom in de Efteling herinner jij je als de dag van gisteren. De slang die op je afkomt en samen met de ijsberen glijden van de gletsjer, een unieke ervaring. Maar vanaf december is dit ook mogelijke in de ‘normale’ bioscoop in Nederland en wel in Pathé de Kuip. Zo wordt een date in de bioscoop ineens wel heel bijzonder..

pathe-de-kuip-4-d-femfem

Film kijken 3.0

Een film kijken in de bioscoop geeft je al een meer speciale ervaring dan wanneer je thuis op de bank zit. Film kijken in een 4-D bioscoop maakt deze ervaring nóg specialer. Je zintuigen worden extra geprikkeld, waardoor er een echte beleving ontstaat. In de zaal van Pathé de Kuip zal bijvoorbeeld geur een grote rol spelen en zullen simulaties van wind, regen en storm worden toegevoegd. En net als bij de pandadroom, zullen je stoelen meebewegen tijdens spannende momenten. Op deze manier wordt jij volledig in de film meegenomen.

Er zullen velen volgen

Pathé de Kuip zal de eerste bioscoop in Nederland zijn met deze 4-D ervaring, maar ook is al bekend dat eind dit jaar ook Pathé De Munt in Amsterdam zal beschikken over een 4-D zaal. Wij verwachten dat dit een groot succes zal worden en dat er dus ook snel vele bioscopen zullen volgen, waardoor het snel in heel Nederland mogelijk is om als het ware ‘in’ de film te zitten en de optimale ervaring van het film kijken te beleven. Wij weten in ieder geval wat we in december gaan doen tijdens onze date.

Tot die tijd blijven we nog lekker vanaf de bank film kijken. Kijk voor inspiratie even naar een van onze Netflix filmtips voor de zondagavond: Kiss and Cry.