Een baan hebben waarbij je de hele dag op de bank kan rotten: een droom. Je hoeft niet langer meer te zoeken, want Amazon Prime is op zoek naar zo’n gedreven iemand. Moet je wel ergens anders naartoe verhuizen, maar daar hebben wij het wel voor over.

Amazon Prime geld verdienen door films en series te bingen
Bron: The Big Bang Theory

Een droombaan

Amazon Prime is op zoek naar een gedreven, lui persoon die de hele zomer lang films en series wil bingen, en uiteindelijk wil aanbevelen. Klinkt als iedereens droom, vind je niet? En het is ook makkelijk verdienen, want bij welk ander vakantiebaantje krijg je 40.000 euro voor drie maanden werken? Nergens! De supermarktenketens kunnen hier wel van leren.

Waar zijn ze op zoek

Maar zo makkelijk is het niet, want je kan geen film op de achtergrond zetten en ondertussen wat anders doen. Nee, je moet er écht he-le-maal in zitten. Prime Video zoekt iemand die echt geobsedeerd is met films en series. Iemand die elke zin in een klassieke romcom kan citeren en die net zoveel van een actiethriller als van een cultklassieker houdt.

De streamingdienst is op zoek naar een harde werker die klanten wil helpen om nieuwe inhoud en genres aan te bevelen die kijkers normaal niet zouden kiezen. “We zien dit als een echte kans om nieuw talent in entertainment te ontdekken, terwijl we onze klanten verder helpen nieuwe tv-programma’s en films aan te bevelen”, vertelt Hushidar Kharas, hoofd van Prime Video Australië en Nieuw-Zeeland.

Helaas pindakaas

Wel een kleine teleurstelling voor ons die in dit kikkerlandje wonen, want voor deze baan moet je in Australië wonen. Ja, dat is niet niet echt om de hoek. Marree, wie zegt dat we daar niet heen kunnen verhuizen?

Misschien is dat wel heel overdreven, maar wie weet komt er zo’n baan misschien wel in Nederland. Geen zorgen: wij zullen de eerste zijn die je dit laten weten (wij willen ons daar namelijk ook stiekem voor aanmelden).