Formule 1 is een hot topic. Ben je niet zo’n groot fan van het kijken naar een race, maar je familie of partner wel, dan hebben wij een oplossing. Hoe je het voor jezelf leuker kan maken? Door naar deze 5 knappe coureurs te kijken. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Bron: @charles_leclerc

1. Lando Norris

De jongste van het rijtje: Lando Norris. Deze Britse knapperd rijdt sinds 2019 mee in de Formule 1 voor McLaren. Op zijn zevende begon hij al met karten, het was al duidelijk dat het er goed in was. In 2017 startte hij namelijk in de Formule 3, een jaar later in de Formule 2 en weer een jaar later in de Formule 1. Lekker gedaan dus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lando Norris (@landonorris)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lando Norris (@landonorris)

2. Charles Leclerc

We snappen dat je nog even van Lando moet bijkomen, maar Charles Leclerc is stiekem onze favoriet. De knappe 24-jarige Monegask rijdt sinds 2019 voor het team van Ferrari in een – needless to say – Ferrari-rode auto. Hij maakte in 2018 zijn debuut in de Formule 1 en in 2019 stapte hij over naar Ferrari. Hottie!

3. Carlos Sainz

Well, hello there.. Ook dit Spaanse oogvitamientje, Carlos Sainz is Ferrari-coureur. Zijn die Ferrari-mannetjes nou allemaal knap of ligt dat aan ons? Either way, deze knappe Spanjaard is zeker niet te missen op het circuit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlos Sainz (@carlossainz55)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlos Sainz (@carlossainz55)

4. Lewis Hamilton

Deze 36-jarige Mercedes-coureur heb je ook zeker niet gemist. Hij debuteerde in 2007 en is sindsdien al 7 keer wereldkampioen geworden! Nou ja, nu uiteraard niet meer door onze Max Verstappen. Deze knapperd is niet alleen een vlam op het circuit, maar is ook zeker een hottie als je naar ‘m kijkt.

5. Pierre Gasly

De Franse racer Pierre Gasly, is ook zeker geen verkeerde. Hij had een relatie met de oogverblindende Caterina Masetti Zannini, maar daar blijkt nu geen sprake meer van te zijn. Dat vinden wij nu totáál niet erg… want met hem zouden we ook uiteraard een beschuitje willen eten.

Fan van Formule 1? Dit is de knappe vriendin van F1-coureur Max Verstappen