Overijssel is één van de meest diverse provincies van ons kikkerlandje. Je kan zowel de drukte en gezelligheid opzoeken in steden als Enschede en Zwolle, als de rust opzoeken in natuurgebieden als de Weerribben en het Vechtdal. Het is dan ook niet gek dat er zoveel keuze is aan bungalows, vakantieparken en andere verblijfjes. Gelukkig hebben wij de fijnste vakantiestekjes al voor je uitgezocht. Dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Overijssel!

1. Boutique bungalow – Rheezerveen

We beginnen de lijst met een prachtige luxe bungalow in Rheezerveen. Deze sfeervolle Airbnb ligt midden in het bos van het Vechtdal en is daarom de ideale plek om even aan alle drukte te ontsnappen. Relaxen is dan ook prioriteit nummer één bij deze Boutique bungalow. Zo is er een hottub, sauna, relaxterras, open haard én een kas waar je kan genieten van de prachtige natuur om je heen. Deze bungalow is geschikt voor maximaal vier personen maar er zijn ook vergelijkbare zespersoons bungalows te huur via Airbnb. Zie je jezelf al zitten?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

2. De Harmonie – Zwolle

Wie juist de Overijsselse gezelligheid op wil zoeken, zal De Harmonie een fantastisch vakantieverblijf vinden. Dit sprookjesachtige schip ligt midden in het centrum van Zwolle en is perfect voor mensen die deze levendige stad willen verkennen. Deze unieke Airbnb heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een gezellige stuurhut en een ruime keuken. Sfeervoller dan dit gaat het bijna niet worden!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

3. Oude West-Indië school – Enschede

Naast Zwolle is ook Enschede een stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Tussen de campus van Universiteit Twente en het levendige centrum van Enschede ligt een uniek verblijf dat perfect is voor mensen met een interesse in geschiedenis. Deze Airbnb is namelijk een verbouwde monumentale school uit het jaar 1913. De woning is geschikt voor twee personen en heeft naast een mooie slaapkamer ook een badkamer, zithoek en een keukentje. Maak een fietstocht naar de binnenstad van Enschede of ga heerlijk wandelen in één van de bijgelegen parkjes!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

4. Luxe landhuis – Vriezenveen

Wat is nou gezelliger dan met een grote familie of vriendengroep een weekje doorbrengen in een fantastische villa? Dit luxe landhuis in Vriezenveen is perfect voor grote groepen die zin hebben in een heerlijke vakantie. Deze Airbnb heeft 8 slaapkamers en 3,5 badkamers waardoor er genoeg ruimte is voor maar liefst 14 gasten! Daarnaast is er voor iedereen wat te doen. Niet alleen is er een enorm privézwembad en een heerlijke jacuzzi, ook vind je in de kelder nog een pooltafel, tafeltennistafel en zelfs een bioscoop. Verveling is onmogelijk!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

5. Industriële studio – Zwolle

Midden in het bruisende centrum van Zwolle ligt deze prachtige industriële studio die van alle gemakken is voorzien. Deze tweepersoons Airbnb beschikt over een kingsize bed, badkamer, tv-hoek, keuken en een grote eettafel. Niet alleen ziet deze Airbnb er van binnen prachtig uit, ook is de locatie ideaal. Binnen no time loop je door de gezellige winkelstraatjes of sta je op het treinstation!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Nieuwsgierig naar meer mooie vakantieverblijfjes in eigen land? Check hier de mooiste Airbnb’s in Friesland!