E-bikes voor jongeren, klinkt als een gekke combinatie, toch? Niets is minder waar. De e-bike wordt inmiddels door steeds meer mensen omarmd en stiekem wil iedereen z’n stalen ros het liefste omruilen voor een elektrisch exemplaar. Waar vraag is, is gelukkig aanbod. De fietsen worden steeds stijlvoller en moderner en de prijzen lager.

Een betaalbare, elektrische stadsfiets met een mooi design, dat is wat we willen. E-bikes suf of alleen voor oudere mensen? Verleden tijd. De elektrische fiets is precies wat je nodig hebt en daarom hebben wij 5 redenen waarom jij stiekem ook een e-bike wilt.

watt-ss20-amsterdam-006

1. Fietsen was nog nooit zo leuk

Op je fiets springen en binnen mum van tijd op de plek van bestemming zijn? Check. Iedereen inhalen met je supersnelle, sportieve stadsfiets en als eerste neerstrijken bij je favoriete strandtent of terras? Check. Wanneer fietsen met gemak gaat zonder weerstand is dat fietstochtje écht een stuk leuker.

2. Je hebt altijd wind mee

Met een elektrische fiets ben je sneller van deur tot deur en ook een lange fietstocht wordt een stuk leuker wanneer je het gevoel hebt dat je altijd wind mee hebt. Op een herfstige dag met gemak de windvlagen trotseren zonder er extra moeite voor te doen? Met een E-bike lukt het je.

3. Je fietst in stijl

Hoewel elektrische fietsen een suffig imago hebben, is dit niet terecht. Tegenwoordig zijn er steeds meer moderne, elektrische stadsfietsen speciaal voor jongeren. Met de accu en motor volledig geïntegreerd in de fiets zelf, zijn de e-bikes van WATT Fietsen niet van een gewone sportieve fiets te onderscheiden. Een strak, tijdloos design maar dan wél super snel, de perfecte combinatie.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door WATT Fietsen (@wattfietsen) op

4. Het is gezonder dan met de auto of scooter

Moet je naar je werk een lange afstand afleggen en vermijd je het OV liever nu er maatregelen gelden in verband met corona? Ook dan pak je natuurlijk gewoon de fiets. Wat je dan wel wilt, is dat je je een beetje snel kunt verplaatsen. Een elektrische fiets is de perfecte oplossing en het is ook nog eens een stuk gezonder dan met de auto of scooter gaan. Heerlijk volop genieten van de buitenlucht.

5. Het is de ultieme stadsfiets

Op zoek naar een betaalbare elektrische stadsfiets, die je gemakkelijk mee kan nemen in het OV? De Boston female e-bike uit de WATT familie heeft een retro design en weegt maar 17,5 kg, waardoor hij gemakkelijk op te tillen is. Deze fiets heeft een motor van 5 standen met een ondersteuning van 5 tot 25 km/u en je kan er tot 70km ondersteund mee fietsen. Het fijne aan de modellen fietsen van WATT is dat je ze compleet naar smaak kunt customizen. Een voorrekje of een bagagedrager, of liever allebei? Je past je fiets gewoon aan naar jouw wensen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door WATT Fietsen (@wattfietsen) op

En, verruil jij je tweedehands rijwieler ook liever voor een elektrische variant?

Lees ook: Dit is waarom jij iedere dag een halfuur zou moeten fietsen