Summer is officially over. Tijd voor een garderobe make-over, t-shirts worden vervangen door truien en slippers wisselen we in voor sneakers want ja, ook vrouwen zijn dol op ze. Dus hebben wij vijf sneakers geselecteerd die perfect passen bij het nieuwe seizoen. Happy shopping!

Herfst sneakers FEM FEM

Nike W Air Max 1

Met een vers paar Nike Air Max 1 eer jij deze herfst de Air Max-revolutie. Ooit ontworpen door Tinker Hatfield wat voor het eerst in 1987 op de markt kwam en nu, zo’n 31 jaar later alsnog favoriet bij de echte sneaker lovers. Perfect voor het seizoen met jeans maar ook prima te doen in combinatie met blote benen voor de dagen dat we te maken hebben met een Indian Summer.

Nike M2K Tekno

De chunky dad sneakers blijven we voorlopig nog wel zien maar dan in een iets subtielere versie zoals deze van Nike. Perfect voor bij broeken met wijde pijpen, jurkjes en Levi’s mom jeans die ook nog eens goed zijn voor de bil.

Vans Old Skool

Ongeveer iets meer dan een jaar geleden waren ze weer terug: Vans. Vroeger vooral geliefd door alle skaterboys maar nu ook nog steeds favoriet bij alle modemeisjes. The Old Skool model blijft een klassieker, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Reebok Club C 85 Archive

Klassiekers blijven populair. Zo ook de Reebok Club C die het vooral heel goed doet met plissé rokken en maxi rokken. Een stoere toevoeging aan een vrouwelijke look, daar houden we van.

Nike Air Force 1 Jester XX

Tot slot het schoeisel wat eigenlijk heel het jaar door kan zijn Nike Air Force 1’s. Dé schoen van Nike waarbij er aandacht is voor de kleinste details. Ditmaal heeft de iconische AF1 een speelvolle update gekregen door ervoor te zorgen dat het lijkt alsof alle logo’s eraf zijn gevallen en vervolgens opnieuw zijn opgeplakt. Perfect dus bij een speels outfit uit je kast.

Happy shopping!

Lees ook: zo zorg je ervoor dat jouw sneakers er altijd spiksplinternieuw uitzien.